Нормално е да имаме различия с и да се критикуваме.

...
Нормално е да имаме различия с и да се критикуваме.
Коментари Харесай

Искрен Митев : Нормално е да се критикуваме с ГЕРБ, това не означава, че не можем да управляваме успешно

Нормално е да имаме разлики с и да се подлагаме на критика. Ротационното държавно управление не е коалиция. Ние ясно декларирахме, че си нямаме доверие с. Направихме това държавно управление, тъй като България имаше потребност от постоянен кабинет. Ще имаме разлики с, само че това не значи, че няма да успеем да управляваме сполучливо. Хубаво е да имаме разлики. Нашата история с не е изчезнала. Ще работим дружно с, само че при избрани условия и ще следим доста деликатно ходовете си. 

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " - " Искрен Митев. 

" Абсолютно нямахме потребност от поддръжката на двата гласа от Движение за права и свободи. Тези гласове не бяха нито предстоящи, нито желани. Ние нямаше по какъв начин да направляваме тези два гласа. Вчера обаче " Възраждане " смъкнаха кворума и по този начин Делян Пеевски беше определен за член на комисията по конституционни въпроси. Ето къде можем да търсим сватбата. Същото важи и за Има Такъв Народ. Слави Трифонов поддържаше държавно управление. Стана ясно, че Има Такъв Народ е щяла да има и министри. Същото важи и за Българска социалистическа партия. За нас от Политическа партия тази коалиция щеше да е най-хубавата. Слави Трифонов няма безусловно никакво право да ни подлага на критика, тъй като те са образец за дъното на българската политика. Щом всички ни подлагат на критика това значи, че нещата вървят в вярната посока. Промяната не се случва без рецензия и елементарно. Ние обявихме, че в комисията по конституционни въпроси не би трябвало да има ярки политически имена. Днес Христо Иванов сподели, че ще създадем опит да сменим състава на комисията. Надявам се Движение за права и свободи да премислят визията си ", добави той.  

Явно " Възраждане " клекнаха. Някой им се е обадил вечерта и през днешния ден те демонстрираха напълно друго поведение, както направиха и през вчерашния ден, като смъкнаха кворума и с тяхна подкрепа бе определен Делян Пеевски. Мен ме е позор, че съм в една зала с хората от " Възраждане ". Цончо Ганев се изплю три пъти по трибуната на Народно събрание. Наплю стенографката, наплю ръководителя на Народно събрание. Ние няма какво да се борим с тях, просто би трябвало демонстрираме дейностите им на хората ", разяснява Искрен Митев свадите от последните дни с " Възраждане " и днешното оповестяване на помирение сред Явор Божанков и депутатите на Костадин Костадинов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР