Нормалните граждани на Израел не заслужаваха поредна атака. Така съпредседателят

...
Нормалните граждани на Израел не заслужаваха поредна атака. Така съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков: Когато Осмото джудже заплашва главен секретар е голям проблем. По-голям от пудела

Нормалните жители на Израел не заслужаваха поредна офанзива. Така съпредседателят на " " офанзивата на Иран към Израел. 

Петков добави, че е разговарял в Давос с „ един от високопоставените хора в Йемен ". Запитан за ролята на хутите, йеменският специалист споделил: „ Какви хути, пристигнаха от съветската паравоенна конструкция, направиха кемпове дружно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия личен състав ".

Избори, пудели и още нещо 

" И тази акция продължава да бъде за същото нещо - да имаме една естествена европейска страна с институции, които проверяват всички " пачки ", които са непозволено дадени. "

Притесни ме, че с фокуса върху пачките, които са проблем, един различен голям проблем се замаза. Осмото джудже (бел. авт. Борислав Сарафов) заплашва основния секретар и му споделя по кое време да подава оставка, коментира Петков фотосите с Живко Коцев и пачките. 

" Когато прокурор, обвързван с " Осемте джуджета ", заплашва основен секретар е огромен проблем. По-голям от пудела, който виждам. "

Ще дадем тил на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата, сподели още. 

Петков добави, че следствието на фотосите пудела би трябвало да продължи. 

Той съобщи, че това е офанзива на ГЕРБ, които желаят да накарат хората да не излязат да гласоподават. 

Борисов се опасява от правораздаване поради остарели неточности, а Пеевски държи прокуратурата. Така единият подсигурява, че първият няма да пострада, до момента в който вършат по този начин, че с общи гласове промяната в системата не се случи, съобщи съпредседателят на Политическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР