Нормализира се обстановката в столицата след падналите обилни валежи в

...
Нормализира се обстановката в столицата след падналите обилни валежи в
Коментари Харесай

Подадени са над 250 сигнала за щети след пороя в столицата

Нормализира се ситуацията в столицата след падналите значителни превалявания в понеделник, заяви Министерството на вътрешните работи.

По данни на вътрешното ведомство пожарникарите са реагирали на над 250 сигнала за наводнени улици, приземни етажи, подлези, заведения за хранене, детски градини и други.

Сред засегнатите обекти - хотел "Шипка ", метро станция "Витоша ", "Сердика ", Мол "Парадайс ", църквата в подлеза на хотел "Балкан ", подлезите до Централна гара и Министерство на младежта и спорта, 184 ЦДГ в квартал "Лозенец ", региона на "Лъвов мост ", Театър "199 ", болница "София мед ", онкологична болница в квартал "Дървеница ", болница "Свети Наум " до 4-ти километър, ЦСМП - София (Сточна гара), Министерство на туризма, подлеза пред Министерство на външните работи, Информационен център на Министерството на защитата, гаража на Столична дирекция на вътрешните работи, фонотеката на БНР на бул. "Драган Цанков ", спектакъл "Българска войска ", заведение "Рокенрола ", подлеза на булевардите "България " и “Гоце Делчев ", мазетата на ИА по медикаментите, заведения и заведения за хранене на приземните етажи.

Министерство на вътрешните работи няма информация за потърпевши и бедстващи жители.

По информация на Национален институт по метеорология и хидрология п, количеството на падналите превалявания в региона на центъра на град София е към 50 литра на квадратен метър.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР