Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Ще стискаме до последния лев

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

„ Той си избра да дава обещание, моята задача е да притискам до дъно, с цел да има пари за системите. После ще се активизираме, ще се надигнем, само че здравето в този момент е най-важно ", акцентира министър-председателят.Дай Боже, да ни се размине. Когато има такава война, би трябвало да мислиш за всичко “.

„ Кое постановяваше през днешния ден да ме нападне в тил? Като през днешния ден в 10 часа съм му докладвал на президента какво вършим. Но ще муприпомня - народът споделя " не пожалавай дамата на близък, тъй като може да стане твоя ". Затова ще му кажа на президента - не пожелавай властта, тъй като може да стане твоя и тогава ще те видя какво ще правиш с тази дезорганизирана част към себе си ".

„ Първата ми задача е да защитим здравето и живота на хората. България е била във войни, вземали са й територии, плащала е репарации и е оживяла “.

„ Изведнъж в този момент доста предприемачи, които другояче доста им е прелестно да се назовават олигарси, желаят цялата тежест да падне върху страната. Искат да се похарчат милиарди още на първата седмица. Искаме обезпечени пенсии за нашите пенсионери ".

" Ще стискаме до последния лев, с цел да имаме обезпечена пенсия за пенсионерите. Дай Боже, да намерят медикаменти и ваксина, ще вземем отношение “.

„ Всякакви безумни оферти има. Това, което прочетох от президента, той няма една съответна мярка. Да, всички страни афишират, че ще поддържат бедните хора, само че не знаем с какъв брой, тъй като не се знае какъв брой ще продължи ".

" Обидиха ми се, че им споделих да си продадат Майбасите и Мерцедесите, всяка от които е по 200 000 лв. и няма да имате проблеми. Минала е една седмица и желаят да похарчим парите. Защо Радев искаше първо да купи " Грипен ", а не ги даде на медицинските сестри “.

„ Сега не ни би трябвало войска. Ако събереш един батальон, той ще се разболее от ковид.

„ Най-лесното е да похарчим парите. И всичко това съм го обяснил на президанта ".

" От Италия ни желаят маски. Шием по един милион маски, шием дрехи ".

" Когато сме си говорили с президента Радев, тойе проявявал цялото схващане. Когато се събрахме горе, все едно не сме говорили със същия човек. Аз му споделих, че и двете му оферти са правилни и ще бъдат гласувани ".

" Докато служителите на реда и жандармерията имат сили, няма да пипаме военните. Днес дадох право на проф. Костов, с цел да имаме различно мнение и да намерим най-хубавото сечение. От щаба не са единствените лекари, почитам ги, само че има и друго мнение. Защо е нужно да си играем със страховете на хората и да използваме рецесията, с цел да си вършим пиар ".

" Историята демонстрира, че всеки който се заиграе със страховете на хората, губи. Най-лесно е да освободим запаса. Никой няма да си го занесе у дома. Той дава сигурност “.

„ Може да се наложи да се изтеглят заеми, само че дано забележим какъв брой време ще трае тая гнусота. Когато забележим кои са наранени, ще извадим пари и ще им дадем. Искам най-хубавите да го измислят, с цел да може да останат парите за пенсионерите, за медиците и тогава чак да забележим къде и какво тъкмо би трябвало да подпомогнем “.

" Говорих с китайския министър председател и сега извършва уговорката, който пое. Построиха болница за седмица. Ако намерим субстанцията за лекарството, изкупуваме, където я има, и започваме произвеждане. Братята от Македония плачат и желаят и с нашата промишленост би трябвало да наваксаме небрежно, с цел да помогнем и на тях. Ние сме по-голяма и по-мощна страна. Неотстъпчиви сме за историята, само че сме длъжни да им помогнем да оживеят ".

" Я си представете коронавирусът да е след Орешарски с 3 млрд недостиг. Сега ми викат, че има запас и да го изхарчим. Той самичък ще се изхарчи, с цел да има за лекари, служители на реда и всички обществени служби и всички на първа линия, тогава ще ме бият с камъни “.

„ Казват, че съм неприятен собственик, а аз постоянно съм бил добър собственик ".

„ През рецесия се минава с ограничения, готовност и единение! Всеки българин за всички българи. Брат за брата “.

" Огромната част от хората към този момент схващат. Международният продан по новините доста оказва помощ. Като виждам катафалките с труповете в Италия, вижте Германия какви ограничения вкара и обмислят цялостна възбрана за излизане. Нямаше никакви забрани през днешния ден. Щабът ще ви каже дали ще има по-сериозни забрани. За да съм сигурен в това, което споделям, създадохме Медицински съвет, който да са като " чек " за всички оферти на щаба ".

" Това, което ми предизвиква болежка е, че някой желае да се направи на популист, играейки си с това “.

" Имахме дрехи и незабавно ги раздадохме. Днес ми се обади министър председателят на Македония и ми се моли за лекарството, което през днешния ден Мутафчийски раздаде на лечебните заведения. Дай ми единствено една опаковка, моли ме той. Всяка опаковка я търсим и докарваме от целия свят. Италия желае 90 млн. маски на месец “.

" Полша изкара и армията по улицата. Армията у нас ще се употребява за тилови дейности, с цел да подкрепи другите. Това няма да ги обиди. Това са мъже в разцвета на силите си - за какво да не оказват помощ “.

" На първо място за мен е здравето на хората. После ще се измъкнем и ще се възстановим. Не желая да задлъжнява младото потомство ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР