Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Тапи на изходите от София, опашки във Варна, недоволни в Пловдив

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Километрична е опашката от коли, бусове и камиони се образуваха на изхода на София към автомагистрала " Тракия ", съобщи БГНЕС. Опашката е провокирана от засилените ограничения, които страната вкара за ограничение на разпространяването на Covid-19.

Полицията ревизира персонални карти, както и издадени бележки от компании за месторабота на водачите на транспортни средства. Пред организацията водачи на моторни транспортни средства разясняват, че утвърждават ограниченията и съгласно тях те са съответни.

11 контролни пункта са сложени на изходите на Варна, само че жителите слагат въпроса за напредването до жилищните региони към морската столица, написа БНР.

Повечето от живеещите във вилните зони са възрастни хора и околните им носят храна и медикаменти.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че КПП-та са построени, с изключение на на входно-изходните артерии на града и в региона напанорама към Златни пясъци, както и преди село Кичево след Варна-Заве. По този метод живеещите в местността Добрева чешма и останалите селищни образования имат цялостен достъп до жилищата си без проблеми. Що се отнася до служебните бележки, които би трябвало да се показват, Министерство на вътрешните работи е издало заповед за гратисен интервал от два дни, до сряда.

На входовете и изходите на Пловдив пропускателните пунктове са общо 13. Имаше неясноти за хората, които живеят в селата край града. Недоволни от ограниченията и от опашките разясниха, че не знаят какво ще вършат при започване на идната седмица, когато ще им се наложи да вървят на работа в индустриалната зона, която действително е отвън рамките на Пловдив.

Осем са контролно-пропускателните пунктове на Пазарджик, които обгръщат всички изходи на града.

За обезпечаването на активността е зает целия състав на пътна полиция. Към момента по-голямата част от пътуващите нямат служебни бележки от работодателите си, сподели представителят на полицията Мирослав Стоянов. Към момента най-натоварените КПП-та са тези към град София, на Главиница на изхода за Пещера-Батак и региона на моста Атлантик, където е изходът по посока за Велинград, изясни представителят пред БНР.

Пропускателните пунктове в Смолян са четири.

За формиране на тапи на изходите на Бургас осведомят слушатели на БНР Бургас. Причината е в новите КПП-та на територията на Община Бургас. Такава е обстановката и на изхода към Атия, след кръговото кръстовище от " Меден рудник " и надлеза преди КПП-то. Това осведоми Михаил Попов от Института за пътна сигурност.Преминаването оттова става извънредно постепенно.

Съгласно новите противоепидемични ограничения, Община Бургас обособи 10 КПП-та. Те са на входа/изхода за Созопол, след Върли бряг,до блок 69 в кс " Меден рудник ", по пътя към Поморие, Каблешково, към автомагистралата на входа/изхода в посока Бургас-София, до бургаската " Топлофикация ", на разклона за Българово и към Банево-Изворище.

Впечатление прави фактът, че служителите на реда на изхода на столицата, са без защитни маски, до момента в който сътрудниците им на вход са с защитни средства. Униформените връщат назад в София водачите, които не могат да потвърдят мотива за пътуването си, както и че не ревизират ТИР-овете. Стана ясно още, че искащите да излязат от столицата са много повече от тези, които желаят да влязат в София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР