Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE От

...
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE От
Коментари Харесай

YALTA CLUB празнува 27 години с Victor Calderone и Chris Lorenzo



Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE

От 1991 година YALTA CLUB радва почитателите на електронната музика с гостувания на международно приети актьори като Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Dubfire, Paco Osuna, The Martinez Brothers и доста други. За да отпразнува 27 години от старта на едно премеждие, което е формирало музикалната история на столицата, на 24 февруари клубът ще отвори и двете си зали. В Room 1 ще звучи музиката на именития Victor Calderone, до момента в който Room 2 ще бъде в ръцете на Chris Lorenzo и един от резидентите на клуба – RUNO.

Изборът на DJ за специфичното събитие в огромна зала на клуба не е инцидентен. Victor Calderone несъмнено е един от обичаните актьори на българската аудитория, което прави участията му на наша територия чести и постоянно запаметяващи се.

Влиятелният Calderone е забавлявал милиони хора на някои от най-легендарните местоположения по света, спечелил е уважението на голям брой от сътрудниците си и продължава да разрушава универсалните граници на автентичност и досетливост. Постиженията му са многочислени, имайки поради над 20-годишната му кариера, която включва колаборации с актьори като Adam Beyer, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Paco Osuna и доста други.

В Room 2 вечерта ще открие един от надарените резиденти на YALTA CLUB – RUNO, a след него зад пулта ще застане Chris Lorenzo. Той е DJ и продуцент от Бирмингам, необятно приет като пионер на все по-популярния жанр Jackin` хаус, който той назовава просто House&Bass. Не по-малко приети са и качествените ремикси, които прави за английски актьори като

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE

Disclosure, Ed Sheeran, Rudimental и 99 Souls. Докато обикаля и образова тълпите за нововъзникналия жанр, той издава и няколко сингъла, които разрушават класациите, а списания като THUMP настояват, че името му е запечатано в някой от най-хубавите части, отличаващи се с извънреден бас.

На 24 февруари клубът още веднъж предлага Discount Guestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си на [email protected].

Билети за 24 февруари могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лева

Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР