Нона Йотова усърдно прикрива истинско си име вече десетки години,

...
Нона Йотова усърдно прикрива истинско си име вече десетки години,
Коментари Харесай

Нона Йотова се срамува от името си

Нона Йотова старателно прикрива същинско си име към този момент десетки години, откогато е обществена персона, разбра HotArena .

Оказва се, че актрисата и депутатка от Българска социалистическа партия по персонална карта се споделя Нонка Йотова .

Проста информация с Търговския указател демонстрира истината за нейната идентичност. Там данните ѝ са свалени непосредствено от документа за идентичност при регистрирането на компанията ѝ за продуцентство, сценарни услуги, рекламна активност и други, а към днешната дата „ НОНА ПОПАРТ “ ЕООД към този момент не се води на нейно име. Дружеството е трансферирано на нейния наследник Йоан, тъй като като депутат Нона не може да има частен бизнес. Въпреки това историята на бизнеса се пази и надълбоко защитаваната ѝ загадка става ясно. За същинското име на пеещата актриса знаели единици, а с умели измами тя съумяла да го скрие както от съпартийците си и опозицията, по този начин и от служителите в Народното събрание. В картотеката на Народното събрание тя още веднъж е въведена като Нона, въпреки да би трябвало данните ѝ да подхождат на тези от персоналната карта.

Не е ясно за какво Йотова се срами от рожденото си име, поради обстоятелството, че тя постоянно с почит и горделивост приказва за цялата си фамилия , изпълнена с изтъкнати музиканти, артисти и актьори. Вероятно щом я е застигнала славата, е решила, че не е удовлетворена от избора на родителите си и е премахнала една писмен знак от Нонка за по-голяма мелодичност. Подобен скандал преди време имаше с името на някогашния ни еврокомисар Кристалина Георгиева, за която нейни врагове твърдяха, че била родена с името Сталинка.

Тогава от ефира на Би Ти Ви депутатът Таско Ерменков пусна за пръв път мълвата, а няколко дни по-късно от кабинета на Кристалина желаеха опровергаване на тази информация и право на отговор. Тогава тя изнесе сканирано копие на акта си за раждане, с цел да удостовери, че в никакъв случай не се е казвала Сталинка. Наскоро и водачът на АБВ Румен Петков призна загадка, обвързвана с името си. Бившият вътрешен министър разкри, че се е прекръстил. „ Всички в рода ни са Цветанови, аз съм Петков. Смених семейството си по мое предпочитание, без даже да се поучавам с татко си, тъй като ме отгледа дядо ми, който е от село Славовица. Дядо доста ни обичаше. Много се грижеше и за мен, и за брат ми “, показа политикът, предават от Ретро.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР