Номинираният за премиер от ПП акад. Николай Денков върна на

...
Номинираният за премиер от ПП акад. Николай Денков върна на
Коментари Харесай

Денков: Съгласие с ГЕРБ би могло да има по политиките, които са полезни

Номинираният за министър председател от Политическа партия акад. Николай Денков върна на президента досието с неизпълнения втория мандат.

" България има потребност от държавно управление, което обаче да работи в интерес на хората и на бизнеса. Нека да забележим на кого ще даде президента третия мандат. Няма червени линии, а единствено политиките които са значими за страната. Бихме обсъждали политиките с всяка една от тези партии. Относно ГЕРБ - сделка е думичка, която не избираме. Съгласие би могло да има по политиките, които са потребни - като правосъдната промяна, да вземем за пример. Как си показва ГЕРБ правосъдна промяна, е нещо, за което бихме могли да преговаряме ", сподели на излизане от президентството акад. Николай Денков от Политическа партия.

Според акад. Денков обаче " огромна част от партиите в Народното събрание не са подготвени да водят полемика за това какво е потребно за България. Те избягаха от тази полемика ".

В седемдневен период следва президентът да връчи третия мандат на политическа мощ по собствен избор. След това няма период, в който би трябвало да получи досието назад.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР