Номинираният за министър на туризма в поректокабинета на Димитър Главчев

...
Номинираният за министър на туризма в поректокабинета на Димитър Главчев
Коментари Харесай

„Президент на Галактиката“: Слави Трифонов нямал нищо общо Евтим Милошев

Номинираният за министър на туризма в поректокабинета на Димитър Главчев нямал общо с екипа на шоумена и политикСлави Трифонов. Това съобщи водачът на ИТНс коментирвъв фейсбук, в който главен воин беше сценаристът ипродуцентна редица неговипредаванияЕвтим Милошев.

" Слушайки мненията за новото служебно държавно управление, с голяма изненада открих, че моето име участва като човек, който има длъжностен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, откровено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант. Той е работил в телевизионните излъчвания " Ку-Ку ", " Каналето ", " Хъшове " и малко в " Шоуто на Слави ". Аз го махнах от там по справедливи аргументи. Оттогава той няма безусловно нищо общо с всичко, което върша. Ама безусловно нищо общо. Така че умерено може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката ", написа Трифонов.

В президенството в петък, незабавно откакто стана известно, че името на Милошев попада в служебното правителствона Димитър Главчев, президентът запита представителите на Има Такъв Народ дали имат човек в проектокабинета. Тогава Тошко Йорданов съобщи:

„ Отдавна сме се разделили с Евтим Милошев. Мога доста неща да кажа за него, само че ще се въздържа, тъй като няма да ви хареса “.

Преди това Главчев отбрани номинацията му с думите:

Евтим Милошев е потвърден специалист и управител. Лично го познавам от доста години и на всички места, където е работил, се е справил добре. Мисля, че всички сте очевидци, има и други хора, които го познават добре ".

Евтим Милошеве българскителевизионен сценарист и продуцент. Мажоритарен притежател в продуцентските компании " Дрийм Тийм Прадакшънс “, " Дрийм Тийм Филмс “ и ръководител на Асоциацията на филмовите и телевизионните продуценти в България.Става част от главното ядро на основателите на студентската стратегия " Ку-Ку “, която се излъчва в ефира наБНТот 1990 до 1994 година

В годините на основаването на първия частен ефирен канал в БългарияbTVМилошев е измежду създателите на " Шоуто на Слави “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР