Nokian Tyres отпразнува официалното откриване на производствената си база в

...
Nokian Tyres отпразнува официалното откриване на производствената си база в
Коментари Харесай

Nokian Tyres отпразнува откриването на новата си фабрика в САЩ

Nokian Tyres отпразнува формалното разкриване на индустриалната си база в Дейтън, Тенеси в сряда. Комплексът е ситуиран на 78,968 кв. м. (830,000 кв. фута) и е едно от най-модерните уреди за произвеждане на гуми в света.
Компанията ще канализира своите полезности – сигурност и резистентност, с цел да създава близо 4 милиона гуми годишно във фабриката когато доближи цялостния си потенциал. В тази фаза ще наемат 400 чиновници. В момента фабриката е в експериментален стадий на произвеждане и ще бъде подготвена да създава гуми за крайния консуматор при започване на 2020 година
Nokian Tyres си е сложила цел за пет години да удвои продажбите си в Северна Америка.
„ Тържественото разкриване на фабриката в Дейтън е основен миг в нашата тактика за напредък “, съобщи президентът и основен изпълнителен шеф на Nokian Tyres Хилле Корхонен .

 „ Нашият работлив интернационален екип направи визията ни действителност посредством неуморна работа в екип и ние желаеме да отпразнуваме достижението им. Фабриката в Северна Америка обезпечава първокласни взаимоотношения с клиентите ни, предоставяйки им безвредни, устойчиви артикули, които са съобразени с потребностите на потребителите в този район. “
Nokian Tyres e учредена във Финландия и централата ѝ продължава да бъде на същото място. Именно там компанията изобретява първата зимна гума в света, първата всесезонна гума и продължава да създава първокласни артикули във всички съществени пътнически и транспортни сегменти, в това число пазара на всесезонни гуми, в своите индустриални комплекси във Финландия и Русия. Във фабриката в Дейтън компанията има за цел да отговори на възходящото търсене в Северна Америка и да се възползва от опциите, които се отварят в сегмента на всесезонните гуми.

Новата фабрика в Дейтън е резултат от непрестанното съдействие сред водачите в Северна Америка, специалисти от Финландия и Русия, строителни служащи, монтажници на съоръжение и въодушевен екип от първа вълна локални чиновници, нетърпеливи да основат едни от най-безопасните и устойчиви гуми на континента.

Nokian Tyres ще поддържа високи и строги стандарти за резистентност във фабриката, с цел да минимизира отпадъците и излъчванията. На паркинга ще бъдат инсталирани слънчеви панели, а компанията ще рециклира непотребните материали, които остават от индустриалния развой. Соларният масив на паркинга ще генерира 3 мегавата електричество, което ще бъде усвоявано от оборудванията. През септември компанията беше включена в Индексът за резистентност на Dow Jones (the Dow Jones Sustainability Index, DJSI) за трета поредна година. Само първите 10% от най-устойчивите компании в света са включени в този показател.
Екологичното оборудване ще построи постоянна композиция от разнородни всесезонни артикули, с цел да отговори на потребностите на клиентите и на усилващото се търсене на марката. Това ще способства и за по-ефикасното разпространяване на продуктите и в други страни. Фабриката ще помогне на Nokian Tyres да приведе в сходство своята световна индустриална мрежа и да удовлетвори търсенето в други райони, освобождавайки потенциал за артикули пригодени към всеки един пазар.
Повече информация за фабриката можете да намерите тук: NokianTires.com/DaytonFactory .
За Nokian Tyres
Nokian Tyres създава и създава първокласни гуми за хората, които ценят сигурността и устойчивостта. Вдъхновени от нашето скандинавско завещание, ние сътворяваме новаторски артикули за леки коли, камиони и тежки машини, които ви дават успокоение при всевъзможни условия на шофиране. Нашата верига Vianor обезпечава сервизни услуги за гуми и коли. През 2018 година чистите продажби на компанията възлизат на 1,6 милиарда евро, а работните места – на към 4 800. Nokian Tyres е в листата на Nasdaq Хелзинки. За спомагателна информация: www.nokiantyres.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР