Nokia X20 и X10 са първите устройства на марката със

...
Nokia X20 и X10 са първите устройства на марката със
Коментари Харесай

5G смартфоните Nokia X10 и X20 достъпни на пазара у нас


Nokia X20 и X10 са първите устройства на марката със 100% компостируеми калъфи в комплектите
(снимка: Nokia)

Новите смарт телефони Nokia X10 и Nokia X20 с поддръжка на мрежи от пето потомство (5G) към този момент за налични за потребителите в България. HMD Global – компанията, която предлага Nokia смарт телефони на международния пазар – показа двата модела през април.

Nokia X10 е модел от междинен клас с напреднали функционалности, висока продуктивност и тригодишни ъпдейти на Android и сигурността, както и със 100% биоразградим калъф в кутията. Разполага с огромен 6,67-инчов безконтурен екран с резолюция FHD+ и четворна камера 48MP с оптика ZEISS.

X10 предлага комфорта на огромен 6,67-инчов екран с резолюция FHD+
(снимка: Nokia)

Моделът разчита на платформа Qualcomm Snapdragon 480 5G и е оборудван с батерия за два дни самостоятелна работа. Към момента Nokia X10 е разполагаем в България в цвят Forest и настройка 4GB/128GB на целесъобразна цена от 549 лв..

Nokia X20 e най-дългоочакваният модел от новото портфолио на HMD Global. Той идва с удължена, тригодишна гаранция, както и с три години ъпдейти на сигурността и операционната система. Впечатлява с универсална 64MP четворна камера с оптика ZEISS и предна 32MP камера за селфи.

X20 впечатлява с универсална 64MP четворна камера с оптика ZEISS
(снимка: Nokia)

Моделът стъпва на хардуерна платформа Qualcomm Snapdragon 480 5G, има FHD+ екран и се доставя с операционна система Android 11 (готов за идващите три актуализации на Android). Наличен е в цвят Nordic Blue (очаква се наличност и в цвят Midnight Sun) и настройка 6GB/128GB на целесъобразна цена от 649 лв..

Nokia X20, дружно с „ по-малкия му брат ” Nokia X10, са първите устройства на марката, които се оферират със 100% компостируеми калъфи в комплектите, които способстват за понижаване на неорганичния боклук и защищават както телефоните, по този начин и природата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР