Noisy Valley Studios, семейно студио, съставено от едва трима човека,

...
Noisy Valley Studios, семейно студио, съставено от едва трима човека,
Коментари Харесай

Анонс на Summerford, хорър вдъхновен от класики в жанра

Noisy Valley Studios, фамилно студио, формирано от едвам трима индивида, показаха своя първи план: Summerford. Играта съставлява хорър заглавие, което, както декларират неговите основатели е въодушевено от типичен мостри от жанра, като Silent Hill и Resident Evil.

Действието на играта се намира в недодялан британски град, който е станал жертва на нуклеарен случай. Вие влизате в ролята на Саманта Линдън, която изследва градчето и неговите покрайнини, разкривайки истината зад случая.

Noisy Valley Studios дават обещание комбиниране на съвременен и типичен геймплей, в който ще ви се наложи да управлявате ловко ресурсите, с които разполагате, да решавате загадки с друга трудност.



„ С деяние, което се развива в британско градче, изоставено след нуклеарно злополучие, случило се през 80-те години на XX век. Вие играете като Сам Линдън, който предвожда група от градски приключенци, които съумяват да доближат карантинната зона на мястото. Summerford води играещия на тъмно и самотно премеждие, в което бивате провокирани да откриете истината за случая и за какво не е било разрешено на никого да се завърне “, гласи анонса на играта. Тя излиза в Steam по-късно тази година и към този момент има страница в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР