Ноември обещава да бъде драматичен месец. Пълно лунно затъмнение на

...
Ноември обещава да бъде драматичен месец. Пълно лунно затъмнение на
Коментари Харесай

Китайски хороскоп за ноември 2022 г.: Кои зодии ги очаква нова любов и кои - финансов възход

Ноември дава обещание да бъде трагичен месец. Пълно лунно затъмнение на 8 ноември може да провали всичките ви проекти. В началото на месеца се пробвайте да не давате обещания и гаранции. Оставете си място за маневриране.

Втората половина на месеца дава обещание да бъде малко сантиментална. Вероятно още веднъж ще бъдете превзети от размишления за смисъла на живота размишления за смисъла на живота или ще желаете да си спомните предишните си привързаности. Месецът е доста подобаващ за образование, приемане на нова компетентност или повишение на квалификацията.

Какво да чака през този интервал всеки знак от китайския хороскоп, разкрива астрологът и екстрасенс Аделин Блекмун.

Плъх

Приятелствата и обществените връзки ще изискват вашето внимание през идващия месец. Можете да получите няколко предложения за разнообразни събития едновременно: от рожден ден до гала по награждаване. Активният обществен живот ще ви достави доста наслада. Кариерата е вторият значим акцент за този месец. Можете да започнете нов план, той ще бъде сполучлив. Възможен прогрес в кариерата.

Бик

Сега цялото ви внимание е заето от градене на кариера. Вашата дейна работа най-сетне ще бъде оценена. Може би покачване или преференциално предложение от конкурентна организация. Доволните клиенти или сътрудници могат ненадейно да ви създадат добра реклама. В персоналните връзки е допустимо изостряне на остарели спорове. Опитайте се да не влизате в кавги и разногласия, не си спомняйте минали недоволства, в случай че не желаете да разстроите колегата си.

Тигър

Вашите просветителни качества в този момент са доста високи. Ще усвоявате с лекост нови познания и умения.Чудесен миг да се запишете на курсове или лекции, които сте отлагали дълго време. В персоналния си живот обърнете внимание на този човек, който е с вас отдавна, само че връзките ви с него са били най-вече другарски. Неочаквано връзката ви с него може да прерасне в освен това от другарство.



Заек

Ноември ще ви обезпечи достъп до финансови запаси. Може да е непредвиден бонус или остарял дълг. Можете да вземете заем, който елементарно ще върнете. Семейството ще изисква особено внимание от вас. Вашите деца или близки родственици ще се нуждаят от поддръжката ви повече от нормално. В обществения си живот ще почувствате възходящо внимание към себе си, вашите изявления в обществените мрежи могат да провокират огромен интерес.

Драконът

Личният ви живот е във напредък. Добри връзки с близки и далечни родственици. Можете да изградите връзки даже с тези, с които сте били в спор отдавна. Научете се да се доверявате на обичаните хора, пробвайте се да извършите времето, прекарано с тях, забавно и наситено. В края на месеца има огромна възможност от битови неприятности (повреда на съоръжение, течове от тръби), които ще ви основат неприятности.

Змия

Този месец ще отворите нова страница в живота си. Това може да бъде огромно събитие - пренасяне, нова работа или дребна, само че приятна дреболия - нов табиет, смяна в метода на живот. По един или различен метод силата на нещо ново ще пристигна в живота ви. Използвайте този късмет, в случай че от дълго време желаете да измененията нещо. Инвестициите във финансовия бранш ще бъдат сполучливи. Внимавайте с думите, може да бъдете неправилно разбрани.



Кон

Семейството ще притегли цялото ви внимание през идващите четири седмици. Ако имате деца, отделете им повече време. Отидете на детско празненство или спортно събитие, в което взе участие вашето дете. Добър миг да посетите родственици, които живеят надалеч от вас. Бъдете деликатни с разноските, изключително дълготрайните. Не бързайте да купувате годишни карти или абонаменти.

Коза

През ноември ви чакат доста промени, свързани с вашия дом. Може да решите да се преместите или ремонтирате. Добро време да се освободите от всичко излишно, счупено и ненужно. Професионалното ви търсене ще се усили. Бъдете подготвени да работите добре в екип. Ако имате личен бизнес, може да желаете да намерите сътрудник. Бъдете деликатни в връзките с хората. Някой от близкото ви обграждане може да загуби доверие във вас.

Маймуна

Следващият месец дава обещание да бъде забавен. Вниманието ви ще бъде ориентирано към средствата за напредване. Вероятно ще решите да купите или продадете кола, да преминете към велосипед или публичен превоз. Има огромна възможност старите ви привички да се върнат – внимавайте с храната и компютърните игри. Ще би трябвало да положите известни старания, с цел да не загубите постигнатото от предходните месеци.

Петел

Месецът е сполучлив във финансово отношение. Очаква ви растеж на приходите, ще можете да получавате пари от най-неочаквани източници. Може би клиентите ще се заинтересуват от това, което вършиме, или ще получите сполучлива работа на повърхностен работен ден. Вашите другари може в действителност да се нуждаят от поддръжката ви, да сте подготвени да разрешите проблемите им или просто да слушате и съчувствате. Ако получите покана за фамилен празник, не търсете аргументи за отвод. Това събитие ще бъде рядка опция да съберете цялото семейство дружно.

Куче

Най-важното за вас сега е да се концентрирайте върху задачите си. Мислете освен за това какво бихте желали да извършите през днешния ден или на следващия ден, само че и за това каква ще бъде идната ви година, идващите пет години. Колкото по-подробен е вашият проект, толкоз повече благоприятни условия ще можете да видите за неговото осъществяване. Необходимостта да помогнете за решение на фамилни проблеми евентуално ще бъде причина за пътешестване. Ще се срещнете с родственици, които не сте виждали от доста дълго време.

Глиган

Ноември за вас е времето за равносметка. Помислете за всичко, което сте съумели да постигнете през последните няколко години, преценете какъв брой сте се трансформирали. Тези разсъждения ще бъдат вашата мотивация за по-нататъшно развиване. Може да желаете да водите дневник или да напишете записки. В средата на месеца пред вас ще се открият нови финансови благоприятни условия. Сделката, която смятахте за съвсем невъзможна, ще се реализира. Подходящото време да отворите собствен бизнес или да реализирате нов план.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР