Ноември е, което означава, че трябва да се подготвим за

...
Ноември е, което означава, че трябва да се подготвим за
Коментари Харесай

Една зловеща коледна история

Ноември е, което значи, че би трябвало да се подготвим за поредност празнично-коледни филми. Чакаме позитивния " Последната Коледа " с Емилия Кларк, само че в това време сме заинтригувани от един мрачно-сериозен сериал, основан на класиката " Коледна ария " на Чарлз Дикенс .

Негов основател е Стивън Найт, който безпределно почитаме поради Peaky Blinders и " Табу " - два задоволително тежки сериала, поради които се надяваме и на една в действителност злокобна " Коледна ария ". Доколкото виждаме от филмовия откъс, упованията ни ще се оправдаят.

В ролята на стиснатия изверг Ебенизър Скрудж е Гай Пиърс ( " Мементо " ). Докато остарява самичък, ненавиждащ другите и Коледа в дома си, той е посетен от три духа, които ще му покажат последствията от дейностите му в предишното, сегашното и бъдещето.

Участват още Анди Съркис като духа на предходната Коледа, Стивън Греъм като Джейкъб Марли, Джо Алвин като Боб Крачит, Шарлът Райли като духа на актуалната Коледа, Джейсън Флеминг като духа на бъдещата Коледа .

Том Харди и Ридли Скот са изпълнителни продуценти на " Коледна ария ". Премиерата е през декември по Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР