Но всеки, който гледа на това по някакъв безпристрастен, разумен

...
Но всеки, който гледа на това по някакъв безпристрастен, разумен
Коментари Харесай

Старши демократ казва, че Кларънс Томас трябва да се оттегли в случая с Тръмп

„ Но всеки, който гледа на това по някакъв неутрален, рационален метод, би споделил, „ в случай че брачната половинка ви беше забъркана в огромната неистина, като твърди, че Доналд Тръмп в действителност е спечелил президентските избори и е пропагандирал за това и е взел участие в събитията, водещи до 6 януари, че не би трябвало да участвате “, добави господин Раскин, някогашен професор по конституционно право.

„ Той безусловно би трябвало да се отдръпна. Въпросът е какво да вършим, в случай че той не си направи самоотвод? “ сподели той по отношение на арбитър Томас.

Имейли, свързани с някогашния началник на кабинета на Тръмп Марк Медоус, демонстрират, че брачната половинка на арбитър Томас, Джини Томас, е била една от многото поддръжници на Тръмп, които са упорствали законодателните органи на щата да отхвърлят изборната победа на президента Джо Байдън.

Съдия Томас беше във фокуса на корупционен скандал във връзка с обилни дарове от донори на Републиканската партия и по-рано този месец беше обявено, че той допусна, че може да напусне съда поради това, което съгласно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР