Но в остро формулирания документ адвокатите продължават да обвиняват водещия

...
Но в остро формулирания документ адвокатите продължават да обвиняват водещия
Коментари Харесай

Семействата на Санди Хук предлагат да уредят дълга на Алекс Джоунс от 1,5 милиарда долара за минимум 85 милиона долара

Но в остро дефинирания документ юристите не престават да упрекват водещия на Infowars, че не е съумял да ограничи персоналните си разноски и е „ ексцентричен метод на живот ", като не съумя да резервира цената на своите притежания, отхвърли да продаде активи и не съумя да показа избрани финансови документи.

" Джоунс не съумя по всевъзможен метод да служи като доверител, акредитиран от Кодекса за несъстоятелността в подмяна за заклинанието за дишане, на което се радва съвсем година. Времето му изтече ", пишат юристите на фамилиите Санди Хук.

Адвокатите на фамилиите предложиха на Джоунс две благоприятни условия: или да ликвидира имуществото си и да даде приходите на кредиторите, или да им заплаща най-малко 8,5 милиона $ годишно за 10 години — плюс 50% от всеки приход над $9 милиона на година.

По време на правосъдно съвещание в Хюстън персоналният юрист на Джоунс, Вики Драйвър, предложи в понеделник 10-годишното съглашение за $85 милиона офертата беше прекомерно висока и нереалистична, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР