Но в Европа става известен едва през XIX в. Тогава

...
Но в Европа става известен едва през XIX в. Тогава
Коментари Харесай

Може би загадъчната Шамбала е открита вече?

Но в Европа става прочут едвам през XIX в. Тогава се заговаря, че на границата сред Индия, Непал и Тибет се намира загадъчна страна – Шамбала

Тя е надеждно скрита от очите на елементарните хора измежду планини и непристъпни скали. Населена е с полубогове и пришълци от далечни звезди. И те учат почитателите си да вървят по „ праведния “ път…

Много са опитите да бъде открита Шамбала. Търси я и световноизвестният съветски художник Николай Рьорих. Той свято има вяра в съществуването на мистичната страна, само че по този начин и не съумява да я открие.

Въпреки че към този момент е XXI век, мнозина към момента имат вяра в Шамбала и търсят следите й на земята. Географията на тези търсения е разнообразна. Но най доста опити се вършат в Тибет. И даже Далай Лама Тензин Гяцо е убеден, че Шамбала се намира в покрайнините на планината Кайлас. Според него Шамбала не е толкоз страна, колкото положение на духа. На просветлените тя ще се открие ненадейно, когато настъпи моментът. А наподобява, че той към този момент е пристигнал.

Няколко думи за самия Тибет. Невероятно трудно е да се открие там каквото и да било. Толкова са големи планините, върховете са безусловно хиляди и покриват обилни сектори от земната повърхнина. Там в обилие текат планински реки. По върховете има голям брой езера със сладка вода (от топенето на ледниците и снега). Тези сектори са добре предпазени от студа и ветровете. Подходящо място за евентуалната Шамбала. Малцина се осмеляват да живеят в тези пъклен условия.

Но има ли нещо наоколо до самата планина? Оказва се, че има. И то толкоз необикновено, че дъхът ти стопира.

Сред големите планини, в клисура измежду скалите тече река. На едно място на брега й има дребна барака -древна, построена от камъни. Зад колибата в скалата има голяма дупка. Диаметърът й е повече от 30 метра и води към пещера в недрата на планината. Но оглеждайки покрайнината, човек се натъква на нещо изумително. На върха на отвесната канара ясно проличава диря от… ракетен мотор. Той безусловно е разтопил скалата, образувайки в камъка вярна геометрична фигура.

В нея няма нищо естествено. Прилича по-скоро на нещо като белег от кацане на въздушен транспортен съд. Кой и по кое време го е оставил, не е ясно.

От другата страна на планината има нещо наподобяващо на излаз от скалата. Изглежда, че става дума за пещера. До входа й има дребен опустошен градеж, а до него, измежду камъните свети шестметров уред с дисковидна форма.

Някога доста, от дълго време той е паднал измежду камъните и е останал там за епохи. И никой няма никаква концепция какво съставлява.

Разбира се, това не е камък или канара. По-скоро наподобява на НЛО. Но по какъв начин се е оказало там, никой не знае. Много е евентуално точно този „ уред “ да е оставил следите от ракетния мотор върху скалата. Макар че може би всичко това са просто предмети от земни технологии. Но казусът е, че в близост няма никакви хора.

Какъв е изводът? Ако това е въпросната Шамбала, то тя се намира подземен, в самата планина. Неизвестните градежи в близост могат да бъдат паметни. А дисковидният обект е може би точно НЛО. Във всеки случай всичко това съществува действително. Остава единствено да се намерят хора, които да го ревизират. Защото времето към този момент е настъпило…

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР