Но производителите на Elf Bar и други китайски електронни цигари

...
Но производителите на Elf Bar и други китайски електронни цигари
Коментари Харесай

Elf Bar и други производители на електронни цигари избягват митата и данъците на САЩ след китайската забрана за аромати за парене

Но производителите на Elf Bar и други китайски електронни цигари са внесли артикули на стойност стотици милиони долари, като в същото време заобикалят митниците неведнъж и отбягване на налози и такси за импорт, съгласно обществени регистри и правосъдни документи, прегледани от Асошиейтед прес.

Документите демонстрират, че производителите на вейпове за еднократна приложимост рутинно неправилно етикетират пратките си като „ зарядни устройства за акумулатори “, „ фенерчета “ и други продукти, възпрепятствайки напъните за блокиране на артикули, които карат младежите да пишат пари в Съединени американски щати.

„ Стъпките към контролиране на стоките за еднократна приложимост бяха доста слаби и това разреши на този проблем да става все по-голям и по-голям “, сподели Ерик Линдблом, някогашен Служител на Администрацията по храните и медикаментите.

Изделия за еднократна приложимост с мирис на плодове и бонбони започнаха да се изливат в Съединени американски щати малко преди китайските регулатори да забранят ароматите за вейпинг предходната година. Длъжностни лица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР