Но нека всичко да караме по реда си. За първата

...
Но нека всичко да караме по реда си. За първата
Коментари Харесай

US масонът Албер Пайк със злокобни предсказания за световните войни и съдбата на света

Но дано всичко да караме по реда си. За първата международна война масонът Пайк е писал, че тя ще бъде предизвикана за да се смъкна царската власт в Русия и страната да бъде хвърлена в безумието на социалистическия атеизъм.

Втората международна война, съгласно предсказанията на Пайк, ще се случи за подсилване на комунизма в света, което ще разреши да се стабилизира християнският свят и да се образува в Палестина еврейската страна Израел, предвид на третата международна война.
А по-късно третата международна война ще пристигна от Изтока. Тя ще се разпали поради спор сред мюсюлмани и израелци, в който последователно ще бъдат въвлечени всичките страни на света. В последна сметка, всичко това ще докара до заличаването на западното общество.


Както виждаме Албер Пайк се е оказал прав, въпреки и да е написал това още през 1871 година. Днес човешкото общество фактически последователно върви към това, че в настоящата трета международна война то ще се изтощи морално, духовно, стопански и в най-връхната ѝ точка то ще използва нуклеарно оръжие. Ще използва и ще загине.



Но въпреки всичко да изясним от кое място е станало известно за пророчествата на Пайк. Да не би да ги е оставил в писмен тип? Уви, такова нещо няма. Всичките сведения за неговите предсказания произтичат от еднакъв източник - писмо на американския масон до различен международен масонски водач Джузепе Мадзини, написано през 1871 година и по някакъв метод копирано от Уилям Кар - офицер от разузнаването на Кралския флот.

Има ли доказателства, че такова писмо в действителност е съществувало? Нито един сериозен историк няма да удостовери това, още повече, че до в този момент, т.е. до XXI век, за това обръщение никой не би се сетил, тъй като да се предскажат двете международни войни, какво те са представлявали, както и да бъде плануван резултатът от актуалното опълчване с Изтока не е мъчно, даже и човек да не е оракул. Също толкоз елементарно е да се планува и използването на нуклеарното оръжие, след чиято приложимост, естествено, ще рухне първо западният свят. Тоест това си наподобява на един огромен фалшив.

Но редица други сведения приказват за това, че масонската ложа напълно не е била основана инцидентно, а може би не и от хора. В този случай писмото на Албер Пайк може без никакъв проблем да се окаже действително, а всичкото написано в него наше близко бъдеще.

Все отново има и други предсказания, които са много по-оптимистични. Например, съгласно античното ведическо предсказване, за което приказва Хари Кришна, през интервала 2020-2025 година на мястото на някогашния Съюз на съветските социалистически републики ще се образува духовна империя, наподобяваща антична Тартария, където ще се въплътят светлите души на бялата Ведическа цивилизация. На кой оракул да вярвате си е ваша работа.

Работата е там, че "краят на света " може да бъде тълкуван по доста разнообразни способи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР