Но на всички, които са в обкръжението на Дългия им

...
Но на всички, които са в обкръжението на Дългия им
Коментари Харесай

Нора Недкова Съвсем Завъртя Главата На Слави Трифонов! Вижте До Къде Се Докара Дългия Заради Скандалната Плеймейтка!

Но на всички, които са в обкръжението на Дългия им е ясно, че става дума точно за него. От както се загаджили с Нора малко преди новогодишните празници се приказва за тяхната любовна спекулация.

Някои настояват, че връзката им не била по никакъв начин сериозна. Но все пак към този момент четири месеца за дружно.

Слави се хванал с плеймейтката с цел да си изкара прелестно с нея. Но пък по тази причина изпълнявал обилно всичките й прищевки и капризи. Дори поддържал имиджа й на класна дама и същинска звезда. В новия план, който Гологлавия направи за едно с Криско й уредил присъединяване. Въпреки, че габровският рапър не щял да чуе за нея. Но Слави бил безапелационен, че в случай че силиконовата кукла не взе участие и той няма да влезе в плана.

За светската двойка се знае, че дружно са посрещнали Нова година в Абу Даби. По някое време прескочили и до Латинска Америка. А в този момент ще се насочат към имението на Слави в Монако. Където са били допускани единствено хора, които са членове на семейството му, предават от hotarena.net.

Някои се подсмихват и се майтапят, че както Нора единствено забавлява Дългия може някой ден да се нанесе и в тузарския му дом.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР