NJ Transit иска да повиши цените с впечатляващите 15%, но

...
NJ Transit иска да повиши цените с впечатляващите 15%, но
Коментари Харесай

NJT обявява огромни увеличения на цените от 15%, тъй като столът на MTA се подиграва с губернатора на Ню Джърси Фил Мърфи

NJ Transit желае да увеличи цените с впечатляващите 15%, само че въпреки всичко може да се сблъска с голяма дупка в бюджета за една година – ужасна обстановка, която ръководителят на MTA се подиграва с губернатора на щата Гардън.

Председателят на MTA Janno Lieber разгорещи губернатора на Ню Джърси Фил Мърфи в сряда поради хаоса му с бюджета за пренос, като се заяде с един от най-гласните критици на плануваните такси за тапите в Манхатън.

„ Фил Мърфи сподели, че ще поправи New Jersey Transit, в случай че това го убие “, сподели Либер пред законодателите на щата Ню Йорк по време на чуване за бюджета в Олбъни. " Не съм сигурен. Той не умира и даже не съм сигурен дали се пробва.

„ Разочароващо е, че губернатор, който се гордееше с поддръжката на Ал Гор, остави New Jersey Transit без финансиране по аргументи, които не разбираме изцяло “, добави той по-късно.

NJ Transit също възнамерява да приключи своята стратегия за отстъпки от епохата на пандемията — FlexPass — която дава 20% от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР