Низар Асад е бишият собственик на обект, който днес Емили

...
Низар Асад е бишият собственик на обект, който днес Емили
Коментари Харесай

Пишман бизнесмен изпотроши залата на бодибилдърката Емили Балкова, намушка мъжа й с тръбен ключ

Низар Асад е бишият притежател на обект, който през днешния ден Емили и фамилията й стопанисват и към този момент са почнали да ремонтират, с цел да го трансфорат в съвременен фитнес

Брутален екшън се е разиграл през днешния ден по обед в жилищна постройка, намираща се в бургаския жк. " Славейков ". Известната бодибилдърка Емили Балкова и фамилията й стават цели на обиди, закани и даже физическа разпра от страна на пишман предприемача Низар Асад - добре познато име в морския град. 

Емили потърси Флагман.бг, с цел да даде публичност на случая, откакто Асад е изпотрошил огледалата в помещението и е намушкал с тръбен ключ мъжа й. 

" От два месеца помещението, в което се намираше тогавашният " Екстрийм фитнес ", има нови стопанини - това съм аз и мъжът ми. С Низар се разбрахме, че ще го изчакаме да изнесе всичките си движимости, с цел да можем да стартираме ремонт, защото имаме намерение да превърнем обекта в много първокласна фитнес зала. Днес Низар пристигна. Видях го пред постройката, говореше с хазяйна. Аз седях настрани със сина ми и чаках мъжа ми да докара ламината. Минути по-късно той дойде, а Низар се приближи до нас и изиска да си вземе някакви остарели лостове, вериги и железа. Обяснихме му, че го чакахме задоволително време, с цел да си изнесе нещата и че въпросните железа сме ги преместили в обект на 5 км, с цел да не ни пречат.  Качихме се всички нагоре в помещението. Когато мъжът ми отключи и Низар влезе, сграбчи от земята един тръбен ключ и замахна към него, като го удари в региона на корема, под ребрата вляво. Разкрещя се, че той бил притежател и че можел да прави каквото си желае. Започна да вика, че всичко било негово и стартира да блъска по стените и строши всички огледала в обекта. Веднага се обадих на тел. 112 и служителите на реда пристигнаха незабавно, въпреки всичко Районното е на 20 метра. Секунди преди да дойдат униформените, Низар се опита да избяга, качи се в Мерцедеса си и се направи, че не вижда служителите на реда, които му направиха сигнал да слезе от колата. Този човек е рисков, налита на пердах и заплашва, на следващия ден може да пристигна и да размаха ножове, както ни заплаши. Още повече тази грозна сцена се разигра пред очите на детето ми ", разказа фитнес инструкторката пред кореспондент на Флагман. бг

Бодибилдърка Емили Балкова зове за незабавни ограничения от страна на способените органи, защото счита, че Низар Асад е неконтролируем и във всеки един миг може да посегне на нея и фамилията й. 

Проверка на Флагман.бг откри, че Асад сега има автокъща и се занимава с коли, договорът му за обекта в жк. " Славейков " бил изминал преди много време. 

От Министерство на вътрешните работи оповестиха за Флагман.бг, че предприемачът е бил издирен и арестуван за период до 24 часа. Срещу него е формирано бързо полицейско произвеждане за хулигански прояви. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР