Ниво на антителата от 300 международни единици (BAU) е достатъчно

...
Ниво на антителата от 300 международни единици (BAU) е достатъчно
Коментари Харесай

Руски микробиолог: Ето какво ниво на антителата предпазва от Делта варианта на COVID-19

Ниво на антителата от 300 интернационалните единици (BAU) е задоволително за отбрана против Делта разновидността на ковид. Това заяви шефът на центъра „ Гамалея “ в Русия Александър Гинцбург в изявление за вестник " Известия ".

Научният център е провел лично проучване, в което са взели участие 4000 поданици на Москва. Редултатите от него сочат, че 300 BAU/ml са изцяло задоволителни да предпазят от този вид на вируса, съгласно съветския микробиолог.
 Подвариантът Делта плюс е 15% по-заразен от Делта Подвариантът Делта плюс е 15% по-заразен от Делта
Националният център по заразни и паразитни заболявания, при разбор на геномни секвенции от SARS-CoV-2, за първи път откри 13 случая на в...

Той посочи, че при липса на задоволително антитела, би трябвало да се направи имунизация с съветския препарат „ Спутник Лайт “. „ При 500 единици или повече, вие сте идеално предпазени против зараза от COVID-19 “, съобщи Гинцбург.

Измерванията на антителата се правят в признатите интернационалните единици, познати като banding antibody units (BAU). Те бяха въведени от Световната здравна организация откакто разнообразни страни започнаха да създават проби, в които определяха количествено антителата в най-разнообразни единици. Сега, съгласно стандарта на СЗО, всички те би трябвало да бъдат преобразувани в BAU/ml.

Публикуваните по-рано данни на Центъра „ Гамалея “, получени въз основа на еднократна имунизация на 28 хиляди души със „ Спутник Лайт “, демонстрират, че успеваемостта на имунизацията е 70% против делта разновидността в границите на три месеца след слагането й. Във възрастовата група под 60 години ефикасността на имунизацията надвишава 75%.

 
 Проучване: Ваксините против ковид не понижават доста риска да се заразиш, в случай че има инфектиран с Делта член на фамилията Проучване: Ваксините против ковид не понижават доста риска да се заразиш, в случай че има инфектиран с Делта член на фамилията
Това, че си имунизиран против ковид, не те защищава в забележителна степен да се заразиш, в случай че в фамилията ти т.е. при най-близките...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР