Нива с канабис за 1 млн. лв. е открита при

...
Нива с канабис за 1 млн. лв. е открита при
Коментари Харесай

Ударна акция: Откриха нива с канабис за 1 млн. лв. край поморийско село

Нива с канабис за 1 млн. лева е открита при ударна акция край поморийското село Бата.
 БГНЕС
Марихуаната е била засята от престъпно проявен мъж от Бургас на повърхност близо 4 декара, а той е арестуван на място.
 БГНЕС
Това стана ясно от брифинг на административния началник на Районна прокуратура Бургас Мария Маркова и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Емил Павлов дават брифинг.

Служители на " Криминална полиция " не престават работата по случая, с цел да се откри къде е продавана марихуаната, както и има ли други лица по веригата от развъждането на опиата до неговата реализация на пазара.
 БГНЕС
Криминално проявения мъж е следен от април. През 2019 година е наказан на 4 години и половина за същото действие, само че е освободен предварително.
 БГНЕС
„ Иззетото количество опиати е с пазарна стойност към 1 милион лв.. Като през 2019 година лицето още веднъж беше арестувано за същото действие. По забавното в тази ситуация е, че сътрудниците съумяха да документират целия развой от самото закупуване, до самото развъждане и самата реализация по метод, по който досега не беше осъществявано ", съобщи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас ст. комисар Емил Павлов.
 БГНЕС
„ За този тип закононарушения законът планува наказване от 2 до 5 години отнемане от независимост и санкция от 5 до 10 000 лева . На лицето с изключение на предявеното обвиняване му е взета и мярка за неотклонение задържане под стража до 72 часа , като следва наблюдаващият прокурор да внесе в Районния съд в Поморие мярка за неотклонение „ задържане под стража ", заяви прокурор Мария Маркова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР