Ница победи Лил с 1:0 в мач от 20-я кръг

...
Ница победи Лил с 1:0 в мач от 20-я кръг
Коментари Харесай

Ница постигна минимална победа над Лил

Ница победи Лил с 1:0 в мач от 20-я кръг на Лига 1. Единственото попадение в мача бе дело на Гаетан Лаборд. Ница е вече 9-и с актив от 28 точки, до момента в който Лил остава на 7-а позиция с 34 пункта на сметката си.

В срещата имаше огромен брой удари, както и точни такива, само че липсваха чистите положения. Все отново, в 34-а минута Бадредин Буанани подаде ужасно в наказателното поле, намирайки Лаборд, който умерено прати топката в мрежата - 1:0. До края на полувремето Лил опитваше да изравни, като през първата част имаше повече точни удари, само че по този начин и не съумя да доближи до попадение.

Втората част още веднъж бе под контрола на гостите, като те имаха доста владеене на топката и повече голови благоприятни условия. Лил опитваше да сътвори рискове основно от центрирания, само че отбраната на Ница се справяше и почистваше топката, а и опитваше няколко забавни контраатаки, само че по този начин и не съумя да удвои резултата. 

Формата на Ница като хазаин против този противник продължава да е впечатляваща, като тимът има единствено една загуба в последните 10 години против Лил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР