Нито една декларация за членуване в тайни общества не е

...
Нито една декларация за членуване в тайни общества не е
Коментари Харесай

КУКЛОВОДИТЕ: Масони и илюминати държат ВСС

Нито една декларация за членуване в секрети общества не е обществена и не е ясно дали законът се извършва, сигнализира юрист Александър Кашъмов по Нова тв. С него бе и юрист Петър Славов от „ Правосъдие за всеки “.

 Адвокат Александър Кашъмов

Обявяването на участие в общества е безусловно наложително при избора на нов Висш съдебен съвет, считат юристите. Изискването е още от 2016 година в закона.

Не е огромна загадка, че наши магистрати членуват в затворени за простолюдието общества като масони и илюминати, в които поставят клетва за взаимност и взаимопомощ с останалите членове. Това би могло да ги сложи пред алтернатива да избират сред службата си пред закона или положена пред съответната ложа клетва.

Реклама

„ Така ще се освети по какъв начин хората от правосъдната система се събират скрито “, добави Кашъмов.

Поискана е информация за връзките на хората от Висш съдебен съвет и за тяхното имуществено положение, изясни Кашъмов.

Петър Славов разяснява, че основният прокурор Иван Гешев ще опита всичко допустимо, с цел да спре отстраняването си, в това число и похвати, които минават оттатък буквата на закона.

„ Аз чакам в идващите дни Гешев да изиска прекъсването на това произвеждане. За времето, в което тече тази процедура, той продължава да бъде основен прокурор. Не забравяйте това “, акцентира юристът.

Според Александър Кашъмов процедурата може да остане незавършена, само че в случай че има нов Висш съдебен съвет, явно е, че основният прокурор ще бъде избиран от него.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР