Нито един професионалист не е перфектен, дори самият Лионел Меси.

...
Нито един професионалист не е перфектен, дори самият Лионел Меси.
Коментари Харесай

Коя е най-голямата слабост на Меси?

Нито един експерт не е съвършен, даже самият Лионел Меси. Това призна самичък петкратният притежател на „ Златната топка”. 30-годишната аржентинска звезда на Барселона разкри коя е най-голямата уязвимост в играта му.

„ Искам да бъда съвършен, само че към момента има някои неща в играта, в които би трябвало да се усъвършенствам, с цел да доближи допустимо най-високото ниво”, споделя Меси пред сръбското издание Blic и добавя в кой съставен елемент се усеща най-слаб на терена: „ Дузпите, би трябвало да ги упражнявам по-често”.

Статистиката поддържа неговото изявление. От четири дузпи за състезание през сегашния сезон Меси е пропуснал две. Дори неговият общ баланс е надалеч от безапелационен. Общо 100 пъти е шутирал Меси от бялата точка, пропускайки 22 от тези дузпи. Все отново от 17 мача в Примера дивисион аржентинецът се е разписвал в 15 от тях.

„ Вкъщи приказваме малко за футбол. Трябва нещо изключително да се случи в Барселона или Аржентина, с цел да приказваме по време на ястие за футбол. Понякога си бленувам за разходка с моето семейство, без да ме стопират почитатели на всяка крачка”, хвърля взор Меси и върху персоналния си живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР