Нито един дипломат не трябва да си позволява да поставя

...
Нито един дипломат не трябва да си позволява да поставя
Коментари Харесай

Петков: Мисля, че г-жа Митрофанова трябва да спре да се изявява по медиите

Нито един посланик не би трябвало да си разрешава да слага условия на самостоятелна България. Така министър председателят в оставка разяснява формалното да повдигне въпроса за закриването на дипломатическата задача пред управляващите в Москва.

" Мисля, че госпожа Митрофанова би трябвало да спре да се изявява по медиите. Нашите връзки с Русия би трябвало да продължат. Ние имаме история. Митрофанова се пробва да си играе със страховете на хората. Този звук не е работлив ", сподели още Петков.

Той означи, че 70 в действителност е сериозна численост, когато касае експулсиране на дипломати, само че и оставащите у нас 43-ма чиновници на съветското посолство също са доста. " Ние имаме 12 души в Москва ", подчерта министър-председателят в оставка.

По време на ревизия на интерконктора с Гърция Петков разяснява и оповестената преди часове за премиерския пост в вероятно бъдещо държавно управление на  " Продължаваме Промяната ". 

" Трябва да покажем, че няма пост, който да е по-голям от това да спасим България от рецесия. Василев има безупречна известност, невероятна честност и аз ще съм горделив да продължим работата си дружно ", сподели Петков. И добави, че идната седмица партията му ще стартира договаряния за образуване на кабинет. Очаква на масата да седнат и самостоятелни депутати.

По отношение на новата газова връзка министър председателят в оставка акцентира, че кабинетът му е извършил обещанието си да има газ в тръбите до 1 юли. 

" Видях 42 бара напълнени тръби. Вече публично имаме различно трасе. Това е същинската диверсификация. А азерският газ е в пъти по-евтин от този на " Газпром ", означи Петков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР