Nissan разкри първите подробности за новостите, които ще представи по време

...
Nissan разкри първите подробности за
новостите, които ще представи по време
Коментари Харесай

Nissan анонсира IMk: Градски мъник за феновете на модерното

Nissan разкри първите детайлности за новостите, които ще показа по време на тазгодишното интернационално ревю в Токио, което ще се организира от 25 октомври до 4 ноември.

Основен акцент на щанда на Nissan на токийското ревю ще бъде изцяло новата концептуална разработка IMk, за която от марката разясняват, че е създадена с концепцията да бъде отговор на онези от потребителите, които държат на модерното и всекидневно са в придвижване в града.

Изцяло електрическият Nissan IMk демонстрира също по този начин и нова посока на развиване на дизайн езика на марката, като в същото време в концепцията са интегрирани решенията за повишение на безопасността и комфорта от технологичното семейство Nissan Intelligent Mobility.

Част от оборудването на електрическия автомобил е и системата с добавени функционалности за автономно управление. Благодарение на приложение за мобилни телефони е добавена възможност за отдалечено паркиране, която автоматизирано търси и намира парко място, откакто лидерът и неговите спътници са напуснали интериора на превозното средство. При подготвеност за подновяване на пътуването, автомобилът, който е с основин габарити дължина 3434 мм, ширина 1512 и височина 1644 мм, също така автоматично се придвижва до местоположението, където се намира собственикът-.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР