Нискотарифните авиокомпании предоставят начин да пътуваме често и до различни

...
Нискотарифните авиокомпании предоставят начин да пътуваме често и до различни
Коментари Харесай

Как да вземем допълнителен багаж на борда на самолета безплатно

Нискотарифните самолетни компании дават метод да пътуваме постоянно и до разнообразни дестинации без да харчим прекомерно доста пари за самолетен билет. Това, несъмнено, идва за сметка на други неща като доплащане за избор тук-там, както и за спомагателен багаж.
 Смяната тук-там в самолета - няколко практични съвета, които е добре да знаем
Какво би трябвало да знаем за размяната тук-там в самолета

Няколко практични съвета от специалисти

Когато пътуваме единствено за няколко дни, ръчният багаж е пребогат. Но се случва да напазаруваме повече по време на пътуването си или някак да не успеем да съберем суичър или обувки в дребния куфар.

За тези случаи има остроумен трик, който ни разрешава да качим още една чанта на борда на самолета изцяло гратис - в торба от безмитните магазини. " Чантите от безмитните магазини не се броят багаж ", разяснява стюардът Мигел Муньос пред Express.
 Снимка 661497

В тях можем да съберем дребни неща, които не сме съумели да поберем в раницата си. Най-безопасният метод да го създадем е, като закупим нещо дребно от безмитния магазин и желаяме торбичка с него.

Все отново би трябвало да имаме поради, че от време на време на инспекцията преди качване в могат да ревизират наличието на пликчето, предизвестяват някои пътуващи. Затова би трябвало да използваме хитрия трик за " безвъзмезден " багаж в рационални граници.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР