Нискотарифна авиокомпания Райънеър (Ryanair) заяви, че ще увеличи графика на

...
Нискотарифна авиокомпания Райънеър (Ryanair) заяви, че ще увеличи графика на
Коментари Харесай

Райънеър увеличава полетите си до три лондонски летища с 10%

Нискотарифна самолетна компания " Райънеър " (Ryanair) съобщи, че ще усили графика на полетите си до и от лондонските летища " Станстед ", " Гетуик " и " Лутън " с 10 на 100 това лято спрямо предишното изпълнявайки над 3000 полета седмично.

Базираната в Ирландия самолетна компания разгласи през днешния ден, че прибавя спомагателни полети до испански дестинации като Малага и Майорка, както и нов маршрут сред " Станстед " и Корнуол в югозападна Англия.

На този декор основният изпълнителен шеф на " Райънеър Груп " Майкъл О'Лиъри съобщи, че не вижда признаци на криза сега.

" В момента не виждаме признаци за това. Преминахме през две седмици на рекордни резервации ", каза О'Лиъри във връзка полемиката за допустима криза.

Англия понижи таксата за пасажери във въздушния превоз (APD) за вътрешните полети от април 2023 година и от " Райънеър " споделиха, че това е помогнало да добави повече направления в Обединеното кралство.

Авиокомпанията повтори апела си към държавното управление да даде подтик на английската стопанска система, като отстрани таксата за всички полети. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР