Ниската избирателна активност на избори „2 в 1” е много

...
Ниската избирателна активност на избори „2 в 1” е много
Коментари Харесай

Нинова: Ниската избирателна активност е дългосрочно опасна

Ниската изборна интензивност на избори „ 2 в 1” е доста мощна камбана към всички ни за съмнение към институциите. Тя е дълготрайно рискова. Всички политици би трябвало да го осъзнаят и да вземат ограничения.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в първото си изказване в изборната вечер.

Към този миг сме на трето място, нашето държание и съответната ни и ясна акция ни помогнаха да бъдем постоянни. Имахме изпълнително бюро, съдружен съвет – не сме обсъждали въпроси за оставки, съобщи Нинова.

Парламентът е доста фрагментиран и изисква доста огромна мъдрост. Когато получим покана за държавно управление, ще се отзовем. Ще бъде диалогични и рационални, сподели още Нинова и акцентира, че най-разумно ще бъде да се образува парламентарно болшинство, което незабавно да се заеме с приемането на бюджета за 2022 година.

Конфигурацията е комплицирана в Народното събрание. Нямаме време за приемането на бюджета за 2022 година Докато се водят диалозите за държавно управление, най-голямото изпитание ще бъде да създадем болшинство за приемането на бюджета за 2022 година Ще поставим съществени старания, имаме своите оферти за него. В идващите дни би трябвало да търсим разсъдък и единодушие по политиките за Бюджет 2022, сподели Нинова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР