Нищо никога не е приключило! Алисия Истинското име фолк певицата

...
Нищо никога не е приключило! Алисия Истинското име фолк певицата
Коментари Харесай

Алисия завзе територия на Николета!

Нищо в никакъв случай не е завършило! Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Николета, съпернички, по-остри от "Левски " и ЦСКА, от Съюз на демократичните сили и Българска комунистическа партия, отново са в битка. Сега в офанзива е Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която превзема територии, до неотдавна заемани от Николета Лозанова.

Този път не е за откраднати мъже - този "мач " двете силиконки към този момент са го играли. Сега става дума за бизнес. Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия скача в света на модата. Свят, от който Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През избяга преди няколко седмици. Плеймейтката се занимаваше с тежкарско долни дрехи, носещо нейните букви, което се радваше на огромен интерес. В карантината Николета хвърли бомбата, че се отдръпва от бизнеса - връзките сред нея и компанията, изработваща продуктите, се влошили неимоверно. Николета загатна, че става дума за различие за качеството на продуктите, написа в. "България през днешния ден ".

Сега Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия разгласи, че е подготвена с нов план. Не музикален, а от света на модата - прави колаборация с известна дизайнерка за нейна линия първокласни спортни бюстиета, клинове и екипчета.

"Днес е доста специфичен ден за мен! Щастлива съм, че съумях да сбъдна и втората си детска фантазия! Заедно с Димка Шаламанова направихме страхотна колаборация, в която вложихме сърцето и душата си. Нещо доста чакано и работено от двете! Гарантираме, че ще ви бъде доста комфортно! ", с горделивост разгласи Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

"Много съм благополучен, че моето сладурче Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия сбъдна следващата си фантазия и към този момент е реалност нейната марка с топ яки облекла! Радвам се, че бях част от плана и тази фотография е единствено началото... очаквайте още доста! Пожелавам ти най-големия триумф на света, заслужаваш го и знам, че ще го имаш! Обичам те, сладурче! ", не закъсня пожеланието на топкоафьора Ивайло Колев.

Първите промоционални фотоси на продуктите са факт - на тях млади мацки с съвършени пропорции са облечени в спортни одежди от еластични материи, които акцентират формите им. Позират до черно "Ферари ", с цел да е ясно, че това не са инцидентни клинчета. Нещата са съществени.

"Това е единствено началото! Нещо доста секси и доста комфортно се задава! ", разяснява разчувствана дизайнерката Димка Шаламанова, с която Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия сплотява старания. Шаламанова е от Пловдив и е оповестена за жена на 2011-а в категория „ Мода и дизайн “ на списание "Грация ", а през декември 2012-а е номинирана в специфичното издание на списание "Форбс " за съумелите българки в категория "Мода и бизнес ".

Споделянето на една и съща територия от Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Николета не е нещо ново. Преди години Николета открадна Валери Божинов  Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на италианския клуб от Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, Ники Михайлов пък от Николета пристана на Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, най-после Ник М. се върна при Николета, където е сега.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР