Нищо не може да се сравни с летните любовни трепети.

...
Нищо не може да се сравни с летните любовни трепети.
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Нищо не може да се съпостави с летните любовни трепети. Ето за какво през най-горещите дни и прохладни нощи би трябвало да знаем какво ни чака в любовта. Вижте какво ще се случи на всяка зодия: 

Овен

Овни, звездите ви напомнят, че би трябвало да си знаете цената и да преценявате кой заслужава любовта и вниманието ви. Очакват ви незабравими прекарвания и буйно ново начало.

Телец

Телци, просто бъдете себе си и ще привлечете най-точния човек за себе си. В момента сте същински магнит и ще се радвате на обожанието от страна на близките, а и на непознатите. 

 мъж, жена

Близнаци

Близнаци, свободният ви дух е същинско ентусиазъм за всички, а някой ще се влюби от пръв взор във вас още през идващите дни. Звездите ви поучават да бъдете ясни в желанията и упованията си. 

Рак

Раци, следва ви огромна вътрешна смяна и това ще се отрази на любовния ви живот по допустимо най-хубавия метод. Някои от вас ще имат запознанство с човек, който е пристигнал в точния миг. 

 мъж, жена

Лъв

Лъвове, ще имате нови шансове в любовта. Някои от вас ще срещнат нов човек, който бързо ще грабне сърцето им, а други ще възобновят връзка от предишното.

Дева

Деви, звездите ви подсказват, че можете да измененията себе си във всеки един миг. Това е урокът, който ще научите през идващите дни и ще погледнете на противоположния пол по напълно нов за вас метод. 

Везни

Везни, през идващите дни ще разберете какъв брой дълъг път сте минали в желанието си да постигнете благополучие и мир със себе си. Това ще даде необикновено отражение върху любовта в живота ви и ще срещнете доста специфичен човек. 

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще бъдете обладани от сантиментално въодушевление и несъмнено ще знаете по какъв начин да очаровате обекта на желанията си. Също по този начин ще се замислите за основаване на семейство, чакат ви приказни моменти. 

Стрелец

Стрелци, ще раздавате любовта си обилно, както единствено вие можете. Внимавайте, тъй като всеки миг някой ще грабне сърцето ви. 

 мъж, жена

Козирог

Козирози, имате доста фантазии в любовта и те са напът да се трансфорат в действителност. Голяма сантиментална смяна ви чака още през идващите дни, инцидентна среща ще ви накара да полетите от благополучие.

Водолей

Водолеи, време е да скъсате с предишното и да погледнете самоуверено напред. Очаква ви любовна изненада, освен това от човек, от който минимум очаквате. Сърцето ви ще се извърши с обич напълно скоро.

Риби

Риби, заредени сте с убеденост и предпочитание за изпепеляваща обич. Звездите подсказват, че това ще се случи, а вие просто не отхвърляйте предложения за излизания с другари и срещи. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР