Нищо не може да предизвика по-бързо тръпки по гърба от

...
Нищо не може да предизвика по-бързо тръпки по гърба от
Коментари Харесай

Ретроградния Уран променя финансите: Ето как ще се отрази на зодията ви

Нищо не може да провокира по-бързо тръпки по гърба от мисълта за назадничавост! Въпреки това не всяка назадничавост е обвързвана с отрицателни прекарвания. Всъщност от време на време тя може да проправи пътя към красиви разкрития, които да трансформират метода, по който виждате себе си. Когато ретроградният Уран 2022 стартира на 24 август той ще сложи началото на интервал на персонален размисъл и вътрешно израстване. И може даже да ви въодушеви да извършите някои значими промени в живота си. В края на краищата всичко може да се промени за един момент, а защото на Уран му вали дъжд от диаманти, кой знае на какви скъпоценни камъни ще се натъкнете вследствие на тази мощна смяна?

В астрологията Уран е планетата на протеста и нововъведенията. Въпреки че въздействието ѝ нормално носи неустойчивост и непредсказуемост, тя също по този начин проправя пътя за неочаквани промени, които революционизират света. Докато Уран е назадничав, въздействието му става по-умерено и обърнато. Вместо да провокира смяна на външно равнище, Уран стартира да трансформира света ви вътрешно. Вместо да трансформира света към вас, Уран предизвиква * вас* да бъдете този, който прави смяната. До 22 януари 2023 година тази петмесечна назадничавост ще ви въодушеви да задълбочите възприятието си за самостоятелност и да укрепите решимостта си в личната си неповторима същина.

Тъй като тази назадничавост стартира в Телец, първокласен земен знак, прочут с връзката си с парите, можете да очаквате тази назадничавост да хвърли светлина върху финансите, вложенията и възприятието ви за сигурност. И защото Телецът се ръководи от Венера - планетата на любовта - можете да очаквате тя да ви донесе прозрения във връзка с вашите взаимоотношения, другарства и система за поддръжка.

В последна сметка Уран се нарежда ретроградно, с цел да може да ви покаже по какъв начин да бъдете индивидът, който желаете да бъдете (стига това да става при вашите лични условия и с вашето лично темпо). Ето по какъв начин ще ви повлияе ретроградният Уран според от вашия безоблачен и/или изгряващ знак:
Овен
Финансите ви може да са в затруднено състояние (и идният назадничав Уран ще ви накара да разберете защо). Намирайки се във втория ви дом на парите, тази назадничавост ви предизвиква да преосмислите връзката си с материалните си притежания. Преди да се ангажирате с финансов проект, бюджет или да се впуснете в извършване на покупки, пробвайте се да разберете какво тъкмо се пробвате да спечелите от тази покупка. Не се нуждаете от фешън предмети, с цел да ви дефинират. Нека духът и сърцето ви приказват за индивида, който сте от вътрешната страна.
Телец
Излезте от пътя си и отворете съзнанието си за нови философии! В последна сметка Уран стационира ретроградно в Телец, принуждавайки ви да преосмислите идентичността си и неповторимото си самочувствие. Живеете ли съгласно изискванията на някой различен? Време е да поемете още веднъж ръководството на живота си. Задържането на предишното ще бъде неприятна услуга за вас, защото вие се движите напред с проекти и се развивате с гневна скорост. Позволете си да се трансформирате. Това ще ви даде опция да погледнете на живота от друга вероятност.
Близнаци
В близкото минало не сте желали да вършиме промени в живота си, тъй като се страхувате от незнайното. Възможно е обаче да се чувствате по-отворени от всеки път, което ви предизвиква да предприемете нужните стъпки към израстване. Сега можете да го извършите без съмнение, тъй като не се страхувате. Когато Уран се нарежда ретроградно в 12-ия ви дом на духовността и вътрешното знание, това може да провокира потиснати мемоари да излязат нескрито с обсег. Не бързайте да обработвате това, което стартирате да разбирате.
Рак
Приятелският ви кръг се развива и разраства. Бъдете отворени за доближаване с хора, които преди не сте считали за другари, тъй като Уран се намира в ретроградна позиция в 11-ия ви дом на общността. Имате повече общи неща с някои хора, в сравнение с си мислите, тъй като може да откриете, че разбирането ви за груповата динамичност се развива. Освен това хората стартират да ви изненадват! Това е още една причина да се опрете на другарствата, които надвишават предходните ви настройки, и да ги приемете.
Лъв
Цялата инерция, която сте имали в кариерната си траектория, стартира да се забавя в този момент, когато Уран се настанява ретроградно. Това може да ви накара да се почувствате мощно разочаровани, изключително в случай че сте се чувствали подвластни от несъмнено равнище на триумф, с цел да се чувствате задоволени от себе си. Научавате, че не е належащо да се движите толкоз бързо в кариерата си. Професионалното израстване изисква време. Оставете го да се случи и развие по натурален метод и се пробвайте да не избързвате с процеса. Намалете темпото, Лъвове.
Дева
Това е отлично време да преразгледате ценностната си система и да определите себе си отначало, като разширите съзнанието си. Тъй като Уран е назадничав в деветия ви дом на мъдростта, философията и пътуванията, може би сте на прага на огромно премеждие. Това премеждие обаче не е обвързвано толкоз с проучване на отвъдното, колкото с проучване на огромното в себе си. Може да откриете, че посещаването на курсове или връщането в учебно заведение ще се отрази добре на мозъка ви, защото ще ви запознае с доста съидейници, които споделят вашите интелектуални идеали и желания.
Везни
Неочаквани пари от инцидентен прочут може да ви слагат в по-добро финансово състояние, тъй че изчакайте някоя сензационна вест, обвързвана с финансите ви! Тъй като Уран се намира в ретроградна позиция във вашия осми дом на волята и вложенията, може да откриете, че най-сетне получавате заплатата, която сте чакали. Позволете си да се насладите на спомагателните средства и изберете да ги спестите за бъдещето, вместо да харчите импулсивно за неща, които може да не желаете или да не ви харесват през идващите седмици. Бъдете практични, Везни.
Скорпион
Както евентуално добре знаете, интимните ви партньорства може да се усещат извънредно непостоянни и интензивни напоследък. Въпреки че Скорпионите несъмнено могат да устоят на жегата в кухнята, ретроградният Уран ще ви помогне да охладите нещата. Въпреки че драмата надали ще спре скоро, тя ще се забави, защото ще можете да видите какво не е работило във вашата динамичност. Запазете преценките си, изключително преди да се втурнете в спор, когато не е належащо да има битка. В резултат на това ще бъдете по-хладнокръвни.
Стрелец
Ежедневието ви е по-обременяващо от нормално, Стрелци! Тъй като Уран се намира ретроградно в шестия ви дом на описите със задания, той преоткрива метода, по който вършите работата си. Време е да изпробвате нови способи, които ви разрешават да управлявате времето си по-смислено. Вместо да тичате от среща на среща, без да отделяте нито момент за декомпресия, пробвайте се да поддържате график, с цел да имате успокоение и да си създадете по-добра рутина. Това ще ви донесе повече изгоди, защото ще внесе непоклатимост в живота.
Козирог
Нека всички занимателни и странни страни на вашата персона излязат нескрито, тъй като Уран се нарежда ретроградно във вашия пети дом на творчеството и удоволствията. Възможно е да откриете, че по-импулсивното държание ви носи непредвидени и прелестни изненади, които ще раздрусат света ви към по-добро. Въпреки това би трябвало да сте подготвени да поемете някои опасности, Козирог. Знаете, че в последно време жадувате за малко безпорядък, даже и да предпочитате да запазвате хладнокръвие през по-голямата част от времето.
Водолей
Пластовете на живота ви се разклащат под краката ви, което ви подтиква да възстановите опората си и да преосмислите здравината на основите си. Тъй като Уран е назадничав в четвъртия ви дом на дома и фамилията, той може да ви насърчи да измененията някои персонални възгледи и идеологии, с които сте израснали. Въпреки че фамилията ви може да не е според с новоприетите ви възгледи, то ще ви поддържа в пътуването ви. Дори бихте могли да ги научите на някои неща за личните им персонални убеждения тъкмо в този момент.
Риби
Възможно е да имате неконтролируемо предпочитание да изкажете мнението си, което да ви разреши да бъдете чути от тези, на които държите. Тъй като Уран се нарежда ретроградно в третия ви дом на общуването, той може да изостри яснотата ви до висока степен, насърчавайки ви най-сетне да излезете и да изкарате нещо от гърдите си. Време е да говорите твърдо и откровено за това, което мислите и в което вярвате, даже в случай че това ви отчуждава от хората, които не го схващат. Преди да се усетите обаче, ще се свържете с хора, които от самото начало са споделяли вашето мнение.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР