Нищо не е по-добро от доброто здраве. Има признаци в

...
Нищо не е по-добро от доброто здраве. Има признаци в
Коментари Харесай

Признаците на доброто ЗДРАВЕ

Нищо не е по-добро от положителното здраве. Има признаци в тялото ни, които издават, че всичко е наред. Ето по какъв начин да разпознаете някои от тях.

Да бъдем по-здрави през зимата!

Здрав сън

Нищо не пречи на съня ви. Лягате и заспивате, можете да спите и през целия ден, в случай че алармата ви не звънне. Сънят ви е бездънен и непрестанен. Това приказва за спокойна нервна система. Колкото по-дълбок е сънят ви и сред 7-9 ч., то толкоз по0дибре се възвръща тялото ви.

Български зарзават пази кръвоносните съдове здрави за цялостен живот

Глад

Чувствате апетит и къркорене в червата. Здравата храносмилателна система изпраща здравословните за човешкото тяло сигнали на апетит. Ако имате проблем, може да чувствате, че не усещате апетит. Тогава е добре да ревизирате за бактерии в чревните си пътища и да извършите консултация със експерт.

Бодрост и сила

Сънливостта, неналичието на сила и отмалялост са сигнали за насъбраното напрежение в тялото. Може също са значат, че не обработвате питателните субстанции вярно или имат проблем със стомаха си.
Има цели 5 метода да бъдете по-мотивирани за спорт и здравословна храна
В забързано всекидневие като днешното, ни остава все по-мако сила и мотивация да водим първокласен и здравословен метод на живот. Намира...
Прочети повече
Нямате неприятен мирис заран

Лошият мирис алармира за съществуването на болестотворни бактерии в организма. Той предизвиква кариеси и значи, че би трябвало да си обърнете внимание.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР