Нинова предаде левите хора, като застана на страната на Пеевски

...
Нинова предаде левите хора, като застана на страната на Пеевски
Коментари Харесай

Манолова: От сглобката с едната ръка сочат Радев за враг, а с другата крадат от българския народ

" Нинова съобщи левите хора, като застана на страната на Пеевски против президента. На страха очите са огромни – сглобката трепери от мисълта да има план, обвързван с президента, който да се яви на последващи избори. Реално всяка една от партиите в ръководещата коалиция съобщи своите гласоподаватели: ПП-ДБ се прегърнаха с ГЕРБ и Движение за права и свободи, а ГЕРБ стана подизпълнител на желанията на Движение за права и свободи и пленник на своя водач. Хората, дали своят вот за всички тях, са тежко разочаровани от измамата, от неизпълнението на обещанията, от искрено циничното им държание. Затова има нужда от нов план, а освен и само от личността на Радев, който е политикът, ползващ се с най-високо доверие. “

Това съобщи ръководителят на Политическа партия Изправи се България в предаването „ Делници “ по „ Евроком “, написа Българска телеграфна агенция. По нейни думи сходна е и обстановката с другите обичайни партии отвън сглобката. Според нея с изказванията си Нинова се е позиционирала на страната на Пеевски против президента Радев, извършвайки по този начин изменничество към левите хора.

„ Единственият метод сглобката да оправдае държанието и съществуването си, е да уточни фиктивен зложелател. Лидерите на сглобката с едната ръка сочат Радев за зложелател, а с другата ръка крадат от българския народ. “ – бе безапелационна Манолова.

Според нея, въпреки и сглобката да наподобява мощна, тя е „ великан на глинени крайници “, тъй като без значение, че имат 160 народни представители, те нямат по-важното – доверието на жителите и на своите гласоподаватели. Манолова, съобщи, че решението за привършване на сглобката е всички български жители да излязат по площадите, както през 2020 година единствено че без тези, които тогава ги предадоха.

По отношение на включването на Бойко Борисов в борбата на Пеевски против Радев Манолова съобщи: „ Представя се като претендент за Нобелова премия за мир. Имаме си Ганди от Банкя. Иззе центъра, като избута оттова Движение за права и свободи, които постоянно са стояли по средата на политическите конфликти, само че проследявайки цялостния текст на неговото деяние, се вижда, че и той взе участие в офанзивата против президента Радев, като нападна неговите служебни кабинети и техните дейности. “

Манолова даде за образец за неуспеха на сглобката и необяснимото повишаване на цената на парното. Според нея за месец януари хората, които се отопляват на парно, ще получат исторически най-високите си сметки. По нейни думи зад това 50-процентово нарастване няма никакво рационално пояснение, тъй като цената на природния газ понижава – 74 лева, а в това време калкулираната в цената на парното цена на газа е 103 лева. 

„ Тоест ние плащаме с 35% повече на Топлофикация поради разликата в цената на газа, а в това време Данък добавена стойност за парното беше вдигнато от 9% на 20%. Така потребителите на парно стават съществени вносители на Данък добавена стойност в бюджета на Асен Василев “ – съобщи ръководителят на Изправи се България.

Манолова напомни, че телекомите едновременно всяка година подвигат цените на услугите си с почти еднообразно нарастване и съобщи:

„ Трета година обясняваме, че държанието на трите телекома е в цялостен прорез със Закон за защита на потребителя, тъй като в техните общи условия има неравноправна уговорка, която се показва в правото на доставчиците на мобилни услуги да подвигат едностранно цените, без да питат за единодушие и без потребителите да имат право да се откажат от този контракт, който е подписан при по-ниска цена. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР