НИМХ обяви прогнозата си за утре.Ще има мъгли на много

...
НИМХ обяви прогнозата си за утре.Ще има мъгли на много
Коментари Харесай

Издадоха предупреждение за всички шофьори

НИМХ разгласи прогнозата си за на следващия ден.

Ще има мъгли на доста места до обяд.

Това може да сътвори предпоставки за тежки произшествия.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще доминира ясно време, само че в равнинната част от страната ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Вятърът ще се ориентира от югоизток, ще е слаб. Минималните температури ще са най-вече сред минус 4° и 1°, малко по-високи по Черноморието, в София - към минус 2°. Утре облачността над страната ще е забележителна, съвсем без превалявания. До обяд тук-там в низините и котловините видимостта ще остане понижена. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан югоизточен вятър. Дневните температури ще се покачат и преобладаващите оптимални ще са сред 5° и 10°, по-ниски ще останат в Северозападна България, в София - към 6°.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-често забележителна. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще духа слаб и сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 41 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 10 мин. Луната в София залязва в 13 ч. и 14 мин. и изгрява в 0 ч. и 39 мин. на 06.12 Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР