НИМХ издаде сериозни предупреждения за утре, 4 ноември. Това показва

...
НИМХ издаде сериозни предупреждения за утре, 4 ноември. Това показва
Коментари Харесай

След полунощ времето ще покаже капризите си

НИМХ издаде съществени предизвестия за на следващия ден, 4 ноември. Това демонстрира информация на Plovdiv24.bg в страницата на институцията.

За Кюстендил, Перник, София, Русе, Велико Търново, Габрово, Сливен и Ловеч е в действие жълт код, а за останалата част на страната кодът е оранжев. Предупрежденията са за значителни превалявания от дъжд, а тук-там и за мощен вятър.

В събота ще е прохладно, изключително в източната половина от страната. В Западна и Централна България ще бъде облачно, с превалявания, тук-там обилни по количество, с гръмотевици, вероятни са и градушки. Вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад и температурите ще се понижат; оптималните там ще са от 12-13° до 17°.

В източните региони преваляванията ще са основно в следобедните часове; вятърът през по-голямата част от деня ще е южен и температурите ще са към момента високи, до 25°-26°. През нощта против неделя вятърът ще отслабне, преваляванията ще спрат, най-късно в източните региони. В неделя облачността ще се раздра и ще намалее, в доста региони до най-вече слънчево.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР