Никоя връзка не е лесна. Може да има караници, да

...
Никоя връзка не е лесна. Може да има караници, да
Коментари Харесай

5 фрази, които НИКОГА не трябва да казвате във връзката си

Никоя връзка не е лесна. Може да има кавги, да се появят разногласия и в пиков миг всички ние от време на време можем да кажем неща, които не желаеме да споделяме. Докато устните ни постоянно изговарят неща, които мозъка ни не е обработил, значимо е да се уверим, че не споделяме нещо по време на спор, което може да докара до надълбоко засегнати усеща или загуба на доверие - или даже да утежни разногласието! Така че, даже и в разгара на спор, несъмнено има неща, които не трябва да се споделят, написа beu.bg.

Тук са 5 изречения, които НИКОГА не би трябвало да казвате в една връзка

1. " Преувеличаваш ".

Това е най-лесният метод да обезсилите и обезцените страстите на някого.

Предположението, че вашият сътрудник реагира прекомерно, е най-лесният метод да се стигне до засегнати усеща. Освен това, в средата на един спор, страстите са нараснали. Определяйки ги като пресилени или ненужни, единствено ще накара другия човек да се разстрои.

2. " ТИ ме разочарова. "

Дори в случай че вашият сътрудник ви разочарова, най-добре е да обясните тъкмо по какъв начин и за какво. Вместо да говорите за отчаяние и да карате другия да се усеща отговорен, пробвайте се да обясните упованията, които сте имали и какво може да се направи в бъдеще, с цел да помогнете на вас и вашият сътрудник да постигнете дружно нужната цел.

3. " Успокой се. "

Няма нищо, което да може да разпали някого повече, в сравнение с да чуе някой да му споделя да се успокои, когато даже не е покрай пресилване.Ако хвърлят предмети или крещят, това може да е подобаваща фраза. Ако обаче колегата ви е смутен и показва страстите си, въпреки и буйно, да му кажете да се " успокои " ще има единствено противоположен резултат - като в същото време омаловажава възприятията му.Най-добре е да позволите на другия човек да каже каквото желае и да изрази възприятията си.

4. „ Зарежи”

Понякога всички би трябвало да се отдръпнем от аргумента поради личното си психическо здраве. Има обаче верен и неверен метод да извършите това. Според лицензирания консултант по психологично здраве Ники Нанс, " Не казвай нищо надменно в диалога, с цел да избегнеш нещо неприятно. Отхвърлянето на диалог в средата омаловажава смисъла на връзката и кара колегата ви да се усеща неизслушан. "

Ако разногласието става прекомерно огромен, просто питаме " Можем ли да си починем от това? ". Дискусията може да спре, до момента в който и двамата се усещат по-способни да продължат. Обаче, да кажеш на някого, " зарежи ", стопира полемиката, заключвайки вратата и изхвърляйки ключа.

5. " Ти си подобен... "

Ако това е последвано от всевъзможен тип хула, или нещо друго с изключение на "... благ и грижлив сътрудник ", може да желаете да се откажете от това изречение.Всъщност, човек може да се почувства законно засегнат, когато сътрудникът му прибягва до обиди или кълне в средата на разногласието.Понякога споделяме неща, които не желаеме да кажем - и не постоянно можем да си вземем думите назад.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР