Никоя институция не е силна, когато е сама. Прокуратурата е

...
Никоя институция не е силна, когато е сама. Прокуратурата е
Коментари Харесай

Иван Гешев за катастрофата в Бургас: Никоя институция не е с...

Никоя институция не е мощна, когато е сама. Прокуратурата е подготвена да си взаимодейства с всички останали органи в битката с престъпността. Не е почтено хора, които заплащат налозите си, да търпят протичащото се с престъпността.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в коментар на нещастието в Бургас, при която рейс с мигранти опустоши след жестока гонка патрулка и умъртви двама служители на реда. 

Увеличават се мигрантският напън и закононарушенията, свързани с така наречен мигрантска рецесия, каза главният прокурор. Той сподели, че не може да даде детайлности за злополуката, при която починаха двама служители на реда в Бургас. Това, по думите му, е в подготвеност на следователите, защото жертвите са от Министерството на вътрешните работи. 

Изказвам съболезнования на родните и на околните на починалите, това е една изключителна поредна покруса, съобщи Гешев. 

" От месеци, може би от година, се вижда обезпокоителен растеж на престъпността. Увеличават се мигрантският напън и закононарушенията, свързани с така наречен мигрантска рецесия, по този начин и наркоразпространението – в това число в сегмента разпространяване сред лица. В региона на пътнотранспортните катастрофи виждате, че през няколко месеца се случват извънредно тежки произшествия. Няма да разясня битовите закононарушения и грабежи ", сподели още основният прокурор Иван Гешев. 

„ В тази тежка икономическа конюнктура не може страната да провокира спомагателни проблеми като не си прави работата. Ние сме тук да работим за българските жители, тъй като те ни заплащат заплатите ”, безапелационен бе Гешев. 

Той изрече съболезнования на околните на жертвите и дефинира случилото се като „ следващата покруса, станала на фона на тревожния растеж в престъпността, който се вижда от повече от година ”. 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР