Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на

...
Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Кой е Кирил Петков, че да поставя условия на ДПС?

Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на България. 

Остана чувството, че решението за изгонването на съветските дипломати не се знае от кого е взето. Това съобщи водачът на европейските либерали Илхан Кючюк, евродепутатът от ДПС/ ”Обнови Европа ”, в изявление за Българска национална телевизия.

Оценката постоянно би трябвало да бъде една и съща, само че има едно значително отклоняване от позицията на ръководещите. Всичко това би трябвало да се случва в границите на разпоредбите. Тук остана чувство, че решението не се знае от кой се взема, разяснява още Кючюк. И зави: „ Реципрочността в дипломатическите връзки би трябвало да се съблюдава. Ако има сигнали, които споделят, че има тежка интервенция от непозната страна във вътрешната политика на България, несъмнено дейностите са прави. ”.

По думите му всяка една интервенция във вътрешните работи на една страна, би трябвало да бъде глобена – в границите на закона и в границите на естественото. Така би трябвало да се работи, когато има нарушаване на националния суверенитет на България, само че да не се вкарва реториката в предизборна акция.

Според евродепутата от Движение за права и свободи „ Продължаваме промяната ” основават напрежение с политическо говорене. Имам чувството, че живеем в два описа – за битката на положителното против неприятното и разказът за Европа, сподели Кючюк.

Кой е Кирил Петков, с цел да слага условия на Движение за права и свободи? Движение за права и свободи споделя ли на „Продължаваме промяната“ на кой ред и до кого да сяда, запита евродепутатът.

Движение за права и свободи остава твърдо в съпротива и с претендент за министър председател Асен Василев. Рейтингът на премиера се сгромоляса 4 пъти спрямо преди 6 месеца. Кирил Петков се сгромоляса както се сгромоляса Бойко Борисов след 12 години ръководство, уточни Кючюк.

„ Движение за права и свободи не сме затворени като партия и метод на мислене, би трябвало да се води разговор, а не война с съперника. Когато пристигна някой на власт, можем да вършим три пъти избори, само че когато някои се е провалил и сгромолясал, не можем да вършим избори, по този начин ли? ”, запита Кючюк.

Сега, когато има избран забележим неуспех и би трябвало да слезе държавното управление от ръководството, не би трябвало да има избори, по този начин ли? Нека суверенът да реши, настоя евродепутатът от Движение за права и свободи.

Надявам се тази предизборна акция да не се води на плоскостта на говоренето, а за едно политическо съдействие, настоя Кючюк.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР