Никой няма да бъде по-доволен, че принцесата на Уелс се

...
Никой няма да бъде по-доволен, че принцесата на Уелс се
Коментари Харесай

Сравнимата майка на Кейт Мидълтън се бори с принцеса Шарлот, която засяга и принц Уилям

Никой няма да бъде по-доволен, че принцесата на Уелс се е прибрала след болница от трите й деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

42-годишният мъж, който претърпя коремна интервенция преди две седмици, най-сетне беше изписан от лондонската клиника след интервенцията и в този момент се възвръща в фамилния дом в Уиндзор. Откакто тя беше призната в болница, брачният партньор на Кейт принц Уилям също почисти дневника си, с цел да помогне в грижите за брачната половинка си, както и за трите им деца.

Но наподобява, че ще минат няколко месеца, преди Кейт още веднъж да бъде забелязана обществено, като отговорностите й няма да бъдат възобновени най-малко до Великден. Въпреки че Кейт ще бъде у дома с децата си, може да изчака, преди да се върне в цялостен режим на майка, като извършва учебно заведение и други задания, свързани с грижите за децата, като да вземем за пример да оказва помощ на децата да се приготвят.

Винаги, когато Кейт излезе на обществено място с трите си деца, те постоянно наподобяват безупречно изпипани – само че не е елементарно да подгот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР