Никой нормален човек не може да бъде против конвенцията за

...
Никой нормален човек не може да бъде против конвенцията за
Коментари Харесай

Каракачанов с нови разкрития за касапина от Нови Искър, вътрешният министър призна сензационно, че Росен Ангелов е...

Никой естествен човек не може да бъде срещу конвенцията за отбрана на дамите от принуждение. Тук никой не възразява. Но около тази спогодба се пробутват и други неща. Няма за гей браковете. Тези неща се пробутват тънко. Замяната на биологичната категория пол с обяснението, че пол е обществено разбиране. Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов.

Пол е по какъв начин ви е основал създателят, а не дали ходите с панталон, бурка и така нататък Най-важното, което би трябвало да мислиш в българската войска е да обичаш и защитаваш родината си. В армията отиваш и не започваш да претендираш за по-различни правила. Ако отиваш в армията, с цел да служиш, а не да създаваш прецеденти, нямам нищо срещу “, добави Каракачанов.

Големият проблем е, че западното общество, на което принадлежим и ние, се отхвърля от своите полезности и се стреми единствено към благополучие и облекчаване на своите потребности. Честно казано спорим за маловажни тематики.

„ Основната ми грижа откакто си отида и от политика и така нататък, моят народ да продължи да съществува. “, уточни Каракачанов.

Нормални са връзките с господин Сидеров. Вчера се видяхме с Валери Симеонов и Сидеров. Плановете за 2018-а са ясни – това, което е в програмата на Обединени патриоти.

Каракачанов разяснява и шесторния палач Росен Ангелов.

„ Не желая да приказвам неща преди да са се случили. Знам доста неща, които не са известни на медиите, само че не би трябвало да се разясняват. В армията има хора по-добре подготвени от някой полицейски чиновници. Това е квалифициран човек не си представяйте един анджелия на 50-години. Това е човек, който има подготовка и може да прави преходи “, уточни Каракачанов.

„ Къде се намира единствено някоя гадателка може да ви каже. Правят се инспекции и на други места. Полицията си прави работата. За доста неща бе подложена на критика в предишното, само че в този момент се ревизира се всяка една опция, от която този човек може да се възползва, с цел да се укрие от правораздаването “, съобщи ще той.

По думите му хората в региона са го познавали и му викали „ Горския “, макар че е търсен.

„ Това е парадоксът. Когато един човек се съден за кражба и блудничество, би трябвало ли да сме толкоз демократични. Но човек с 2 присъди, лежал в пандиза, единствено за кражба на празни буркани няма присъда и търсене. Тази непрекъсната осведомителна вълна, където се демонстрира с какво е въоръжена армията “, съобщи още той.
Каракачанов призна и че килърът може да е служил във френския легион.

„ Има сходни индикации, че е служил в задграничен легион. С 1 револвер толкоз доста хора, значи, че може да борави с оръжие. Какъв е казусът да си придобил с ловна пушка, револвер “, съобщи още той.

„ Това да кажем какъв е казусът, няма по какъв начин да го реши “, приключи военният министър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР