Никой не знае кои са имената на директорите на Агенция

...
Никой не знае кои са имената на директорите на Агенция
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Всички назначения в горските стопанства са предимно партийни

Никой не знае кои са имената на шефовете на Агенция по горите, които са заменени през последната една година. Това да криеш имената на всички кадрови промени какво е съгласно вас? Това е отвод да имаш гласност и бистрота, което е главен принцип на обединението. Това сподели депутатът от „ “ Александър Дунчев.

По думите му той не нападна обединението, а я заздравява.

Всеки министър би трябвало да е виновен за това, което прави. Ние сега се опитваме да разберем кои са кадровите проблеми в горите. Крият се тъй като информацията, която получаваме от медиите, демонстрира че всички назначения са най-вече партийни. Каква работа имат партийни функционери в ръководството на горите, където би трябвало да са експерти. Един куп хора са назначени, които не схващат нищо от гори, сподели още депутатът. 

Много от фрагментите се употребяват от всяка партия, тъй като са комфортни и послушни. Много от тях сега се конфигурират в доста стопанства, за сметка на експерти, които са неподкупни, добави Дунчев. 

Той посочи, че разполага с съответни данни, които ще бъдат оповестени напълно скоро. 

В тях се вижда по какъв начин се облагодетелстват компании, за сметка на почтените бизнеси благодарение на шефове. Медии вършат следствия сега за тези схеми. Докато бях в Агенция по горите разказахме за свадите в ловните стопанства. Питахме министър Иванов преди месец какво става с следствията. Отговорът му беше, че не престават да вършат разбори. Какви разбори, обстоятелствата са явни. Ощетени са един куп ловни стопанства и никой не застава зад това, отбелязва още Дунчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР