Никой не прави нищо за решаване на проблемите на енергетиците.

...
Никой не прави нищо за решаване на проблемите на енергетиците.
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Проблемите на енергетиците остават неразрешени

Никой не прави нищо за решение на проблемите на енергетиците. Времето си върви и България, както е тръгнало, ще остане без енергетика . И този ден не е толкоз надалеч. Това съобщи пред БНР ръководителят на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

Той акцентира, че има огромно . Не единствено че няма да имаме въглища. Най-голямата заплаха е за човешкия капацитет, добави синдикалният водач.

По думите му когато унищожаваш енергийната си самостоятелност, поставяш системата под взаимозависимост някъде извън. Манолов уточни, че в избрани елементи от денонощието към този момент внасяме над 40% от силата, която използваме. Ние внасяме сила от тези страни, които не членуват в Европейски Съюз. Те могат да създават, тъй като не заплащат налог " пържен вятър " - така наречен квоти нездравословни излъчвания, и си създават ток както си желаят, цената им излиза и ни го продават, добави той.

Лидерът на КТ " Подкрепа " разяснява и. Манолов посочи, че нещата са сбъркани, само че не се вижда политическа воля те да бъдат поправени. Според него европейската земеделска политика съдържа доста недъзи.

Припомняме, че бе подписано съглашението след, който затвори и Автомагистрала " Тракия " за няколко дни. Протестът потегли от в границите на ПВУ и стигна до неразбираеми искания към Зелената договорка.
 Пеевски препрати на енергетиците какво се прави по съглашението
Пеевски препрати на енергетиците какво се прави по съглашението

Той дава на обществените сътрудници доклад на Денков за мнение и оценка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР