Никой не подозираше, че може да сме свидетели на такава

...
Никой не подозираше, че може да сме свидетели на такава
Коментари Харесай

Адв. Ина Лулчева: Ще бъдат образувани дела срещу политически лидери

" Никой не подозираше, че може да сме очевидци на такава обстановка, макар ясните сигнали за политически указания в Прокуратурата и неналичието на еднообразно използване на закона ", съобщи в изявление за „ Лице в лице “ юрист Ина Лулчева.
„ Това е мафиотски сюжет. Потвърди се политическата взаимозависимост на Прокуратурата. Главният прокурор призна, че се обажда на политици да ги пита за какво желаят да го махат, че се наскърбява на политически партии “, добави тя.
Според нея, думите на Гешев дават съображение да чакаме да се образуват каузи против политически водачи. Лулчева изрази вяра те да не бъдат за възмездие и кавга.
„ Ако има данни за закононарушения, въпреки и забавени, в случай че бъдат махнати трупчетата, да бъдат за същински закононарушения. Това е вярата. Надявам се, че няма да се образуват каузи, с цел да се „ удрят “ политическите съперници. Фактът, че ще се образуват, когато връзките са обтегнати, демонстрира политическата взаимозависимост. Това е картина с престъпен сюжет, примесена с политически трилър. Може би Прокуратурата ще се задейства по закононарушенията в самата нея “, допусна юристът, като даде образец със случая „ Осемте джуджета “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР