Никой не може да ви каже кога да започнете нова

...
Никой не може да ви каже кога да започнете нова
Коментари Харесай

Кога трябва да изчакате, преди да започнете нова връзка?

Никой не може да ви каже по кое време да започнете нова връзка. Това е напълно ваше решение, което би трябвало да вземете поради вашите страсти. Понякога хората се нуждаят от по-дълго време за отмора и разбор на последните неща, които са се случили в живота им.

Възможно е да желаете бързо да започнете нова връзка, с цел да забравите остарялата. Това от време на време оказва помощ, само че и има случаи, когато не можете да се вложите в връзките с новия си сътрудник оптимално, тъй като към момента не сте претърпели някогашния си.

Ето няколко обстановки, които демонстрират, че би трябвало да изчакате преди да започнете нова връзка:

Несигурни сте във връзка с ангажираността

Когато някой каже, че не е подготвен за връзка, тъй като се усеща колеблив или колеблив да се обвърже с несъответствуващите хора, това демонстрира забележителен прочувствен спор.

Тази амбивалентност може да произтича от разнообразни източници, като неустановеност за бъдещето на връзката, боязън от загуба на персонална независимост или подозрения за съгласуемост. Изключително значимо е да се обърнете към тези усеща почтено и намерено, с цел да вземете осведомено решение дали да започнете нещо ново.

Личните цели са предпочитани

Понякога хората дават приоритет на персоналните си цели, като кариерно израстване, обучение или личностно развиване, пред обвързването с дадена връзка. Този избор отразява уговорката за самоусъвършенстване и може да бъде основателна причина да не се стремим към връзка в избран миг.

От значително значение е да съобщите този фокус на сантименталните сътрудници, като се уверите, че и двете страни схващат и поддържат упоритостите на другия. Това е значимо решение преди да започнете нова връзка, тъй като може да повлияе отрицателно, в случай че сте с разнообразни упования.

Желание за инцидентни запознанства

Не всеки се стреми към обвързваща, дълготрайна връзка. Някои хора избират инцидентни запознанства или неангажиращи връзки, при които са влюбени, само че не са подготвени да стартират връзка.

Ако се намирате в тази категория, това значи, че не сте подготвени за нещо по-сериозно. Да бъдете почтени по отношение на желанията си за запознанства е от решаващо значение, с цел да избегнете недоразумения и да сте сигурни, че вие и вашият сътрудник сте на едно мнение.

 да започнете

Ограничено време и сила

Натовареният график или други огромни задължения в живота могат да повлияят доста на готовността ви за другарство. Когато разполагате с лимитирано време и сила, които да инвестирате в партньорството, това може да натовари връзката и да попречи на нейното развиване.

Общуването с евентуалните ви сътрудници по отношение на рестриктивните мерки във времето и упованията ви е от значително значение преди да започнете нещо ново.

Ниска самокритика

Борбата с ниското самочувствие може да окаже съществено въздействие върху готовността да започнете връзка. Липсата на самочувствие може да затрудни вярата в това, че човек е заслужен за обич. То може да докара до търсене на външно удостоверение, което демонстрира, че човек не е душевен подготвен за връзка. От значително значение е да се построи самочувствие и самокритика, преди да се впуснете изцяло в сантиментално партньорство.

 да започнете

Проблеми с доверието

Дълбоко вкоренените проблеми с доверието, произлизащи от минали изменничества или персонални прекарвания, могат да основат обилни спънки за построяването на доверие и интимни връзки с колегата.

Доверието е в основата на здравословното обвързване, тъй че решаването на тези проблеми с обвързването посредством самоанализ или помощ от професионален треньор по взаимоотношенията е от решаващо значение, преди да започнете нова връзка.

Емоционална въртележка

Преживяването на прочувствени възходи и падения или промени в настроението може да значи, че сте прочувствено неподготвени за връзка. Важно е да стабилизирате прочувственото си положение и да развиете здравословни механизми за справяне, преди да потърсите сантиментално партньорство.

 да започнете

Желание за независимост

Някои хора имат мощно предпочитание за независимост и еластичност, което може да ги накара да се двоумят или да не са подготвени за сериозна връзка. Възможно е те да дават приоритет на персоналната самостоятелност и самостоятелност на първо място друго, което може да бъде годен избор.

Комуникирането на това предпочитание за независимост с евентуалните сътрудници оказва помощ да се ръководят упованията и да се предизвикват здравите връзки, учредени на взаимно схващане.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР