Никой не ме е търсил, за да ми каже, че

...
Никой не ме е търсил, за да ми каже, че
Коментари Харесай

Стоянов: Бях поканен от Кирил Петков да вляза в кабинета

Никой не ме е търсил, с цел да ми каже, че не ме желае за министър, или пък че някой има изискване да не съм в кабинета. Не знам какво имат срещу мен. Аз не съм част от преговорните екипи, за мен значимото е да продължа да извършвам служебните си отговорности. Това съобщи вътрешният министър в оставка Калин Стоянов.

Може би не се харесва, че бяхме признати в Шенген, добави Стоянов. Не съм бил в преговорните екипи. Аз още веднъж споделям, че бях поканен от един човек, с цел да вляза в кабинета - Кирил Петков, акцентира Стоянов.

На някои хора не им харесва фактът, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Вероятно не им харесва фактът, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген, която отвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген ”, означи Стоянов.

„ Вероятно не им харесва и фактът, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал на предходната година ”, сподели още той. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР