„Никой не им е виновен – нито мафията, нито ДПС,

...
„Никой не им е виновен – нито мафията, нито ДПС,
Коментари Харесай

Караджов: Нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор са виновни на ПП. Те не можеха да управляват

„ Никой не им е отговорен – нито мафията, нито Движение за права и свободи, нито съветският деспот са им отговорни на „ Продължаваме промяната “. Не можеха да ръководят и по тази причина паднаха от власт “, сподели министърът на районното развиване в оставка Гроздан Караджов в „ Тази заран “ на Би Ти Ви.

По думите му вотът на съмнение е логически завършек на една нелогична коалиция. „ Аз одобрявам този край с облекчение. Полезната работа не беше толкоз доста колкото би трябвало да бъде. По-скоро към този момент щяхме да навредим на България “, счита Караджов.

Той не разяснява обвиняванията, че „ ИТН “ хвърля страната в обърканост.
„ Силно съм песимистичен, че ще седнем още веднъж на масата за договаряния. Особено при този метод на говорене с мятане на неистини и обиди. Те не стопират да сипят обиди. Или тяхното, или нищо. Така управляваха, по този начин и паднаха от власт “, сподели Караджов.

Според министъра в оставка той е бил атакуван два часа след изтеглянето на министрите на Има Такъв Народ. „ Изведнъж станахме мафията, корумпираните и мутрите “, сподели Караджов.

Вчерашният ден за мен беше ден като всеки. Вършех си работата. Сложи се завършек на една доста комплицирана коалиция. Пазачът на мира беше " Продължаваме промяната ". Всички смятаха, че сходна коалиция е доста комплицирана и нелогична идеологически. Приемам случилото се с облекчение, тъй като вместо да се прави потребна работа, се рискуваше да се навреди на българските жители ", съобщи министърът в оставка.

" Няма по какъв начин да обясняваме повече за какво бензинът е 3,50 лева, откакто взимаме по-евтин нефт. Защо цената е с 1,20 лева от горната страна? Във всички други страни монополите се контролират. Този проблем би трябвало да го взема решение идващото държавно управление. Много хора очевидно са сюрпризирани, че не си замълчах, когато против мен започваха да се изсипват неистини. Аз с доказателства и документи демонстрирах, че министър-председателят не споделя истината. Много свикнахме, че да си мълчим е част от играта.

Благодарение на напъните на Народното събрание, на премиера и на финансовия министър успяхме да излезем от клопката, в който бяха пътните строители. Още от март месец бяха влошени връзките в обединението. Нямаше разговор сред Има Такъв Народ и Политическа партия и по тази причина ни пращаха на съдружни препоръки със Станислав Балабанов като " по-търпими ".

Аз не съм член на Има Такъв Народ и не съм се явявал на избори, само че в последно време бях атакуван два часа, откакто си подадох оставката.

Когато министрите на Има Такъв Народ бяха изтеглени, внезапно станахме мафия ", сподели още Караджов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР